Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 5 septembrie 2011

Nu credeam să ajung vreodată

să mă uit pe Canal D.
Râdeam mereu de mama şi de alte pensionare care plângeau cu muci la telenovele turceşti.
Şi totuşi, de vreo săptămână mă uit şi eu la canal, în fiecare seară - de miercuri până vineri.
Turcii ăştia nu sunt proşti degeaba. Bănuiesc că îi doare fix în fes de nivelul cultural al românilor, dar au avut o idee de milioane cu reînvierea emisiunii "Vrei sa fii milionar".
Ştiu că în alte ţări, emisiuni de genul ăsta au public şi succces de ani de zile, şi chiar mă întrebam cum de sunt televiziunile noastre atât de tembele încât să rateze tocmai aşa o emisiune. Uite că turcaleţii au ridicat ştacheta şi fac pariu că sunt mulţi cei care acum trec pe canalul  lor la emisiunea lui Ianţu

Să luăm alternativele :
La TVR începe un telejurnal care seamănă tot mai mult cu cel de pe vremea ăluilalt împuşcat ( juma' de oră de pupat în fund conducător iubit  şi pe a lui Elenă , 5 minute de făcut de râs opozitia capitalistă, sport şi vremea cu Romica Jurcă).
Pe Antenă tocmai se termină antitelejurnalul lor şi începe o emisiune proastă de sport şi vreme, apoi vin tembelismele voiculesciene zilnice.( burlacul crăcănat, burlaciţa din PET-uri si alte asemenea realitişouri în căutare disperată de audienţă )
La PRO TV e cam la fel. Busu ne plictiseşte cu vremea, iar la emisiunea lor de sport poţi vedea câţiva chiloţi jegoşi de iubită de fotbalist (sau chiloţi de iubite de fotbalişti jegoşi) (sau chiloţi de iubite jegoase de fotbalişti ) (sau.... puneţi voi ordinea, că oricum asta vedeţi la ştirile sportive de la PRO TV )
A mai rămas Prima TV.  Cât timp cârcotaşii sunt în vacanţă, nu pun probleme concurenţei. Pe urmă mai vedem...
Pe Moise Guran de pe TVR 2  îl putem vedea şi aici 
Restul chiar nu contează.

Care sunt rezultatele imediate ale revenirii lui Ianţu cu milionarii lui  ?
În loc sa piardă vremea rânjind fasolele la pozele prietenilor de pe facebook,  aia mică a mea stă ore în şir împreuna cu colegele ei şi joacă  Conquiztador.
Mie imi convine.

Sa trăiascăCanal D  !!!

15 comentarii:

  1. Putina cultura generala nu strica nici lui aia mica nici noua.:D

    RăspundețiȘtergere
  2. @pariuri2009
    sa vedem cat o sa-i tina :)

    RăspundețiȘtergere
  3. tot la surprize oferite de televiziuni se numara si "poposirea" mea, pentru mai bine de jumatate de ora, la TVRM unde mi-a atras atentia muzica. era invitat un cantaret de folk de care nu auzisem pana ieri, a carui muzica suna fooarte bine. placuta surpriza.

    RăspundețiȘtergere
  4. a! si inca ceva! in ultimele zile am auzit de doua ori la televizor (PRO Tv si Antena3) "succesuri" incat m-am simtit tentata sa merg spre dictionar...asadar, sa traiascaCanal D! (asa-i ca da mai bine fara diacritice?) :)

    RăspundețiȘtergere
  5. dap...bună mişcare a canaliilor fesofile (purtători de fes de la kanal D, n.B.I:))))Ceilalţi, mai kitroşi,care n-au vrut să scoată probabil din buzunar cât li s-a cerut pt licenţă, vor vedea acum pe propria piele cum funcţionează zicala "Zgârcitul plăteşte de 2 ori"
    Dar stai că au şi ăştilalţi aşi în mânecă: începe X factor, de exemplu! Eu o să mă uit! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. @principessa
    se pare ca sunt multe suprize placute la televiziuni !
    muzica folk suna excelent, cu sau fara diacritice :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ironicblonde
    de X factor nu am auzit si nu stiu absolut nimic !
    daca sunt tot niste cantaciosi din aia cu voci grave sau castrato, nu ma intereseaza :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi place emisiunea Vrei sa fii milionar, as avea de obiectat doar dificultatea inexistenta a primelor intrebari si sa-mi exprim regretul ca n-o pot prinde prea des, la ora aceea sunt inca prin parc.

    RăspundețiȘtergere
  9. @andreea toma
    Partea cu parcul se va rezolva pe masura ce vine toamna :))
    Satra e o carte excelenta. Spor la citit !

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu una sunt fana declarata a lui Iantu. Mi-e tare drag omul asta inca de cand canta in Corul Madrigal. Are o voce care ma face sa mi se furnice pielea pe mine!... Asa ca felicit Kanal D pentru meritoasa achizitie! Nu urmaream acest canal tv pana nu mi-a zis mama mea ca ea urmareste aceeasi telenovela ca si mama ta. M-am uitat o data de curiozitate. Nu am suficient astampar cat sa incerc sa prind sensul acestui serial. Dar pentru concursul prezentat de Iantu, fara discutie, imi voi face timp!

    RăspundețiȘtergere
  11. @sonia rauss
    Iantu e profesionist in tot ce face :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Bai taica, sa stii ca si io am zis la fel. 'rar starea ta a dracu, Iantule, ca ma faci sa ma uit la canal de, dar n-am incotro. Si mie imi place emisiunea.

    RăspundețiȘtergere
  13. @loopoo
    vai de noi, ce rau am ajuns :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. si eu ma uit ... si chiar incerc sa ma joc cu raspunsurile ...

    RăspundețiȘtergere
  15. @teovasilescu
    e faina tare emisiunea aia :)

    RăspundețiȘtergere