Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 17 septembrie 2010

De ce nu e bine sa iti faci asigurare ...

In primul rand asigurarea de viata este pentru moarte . Cine vrea sa sa se asigure ca moare ? Il asigur eu ca toti dam coltul si nu ii iau nici un ban .
Apoi nu e bine sa le dai bani la aia pentru ca nu nici o asigurare ca respectivii nu dau faliment si banii tai se duc la vreunul ca Vantu
Nu e bine sa faci asigurare pentru ca agentii de asigurari au scoala obrazniciei si ii simti ca nu dau 2 bani pe tine ci ii intereseaza doar sa iti goleasca portofelul .
Nu e bine sa faci asigurari pentru ca atunci cand faci lucrul asta nu scoti banii de la ei decat sub amenintarea cu bataia . Vorbesc in nume propriu si in cunostinta de cauza . Mi-au dat banii de la casco doar cand l-am amenintat fizic pe respectivul asigurator.
Nu e bine sa iti faci asigurare pentru ca isi bat joc de tine pe banii tai atunci cand ai nevoie de ei .
Nu e bine sa iti faci asigurare pentru ca e obligatoriu. Nici un lucru bun nu e obligatoriu .
Ce obligatie am eu sa la dau la aia bani ? Si de ce ? Eu stiu ca teoretic am optiunea de a alege ce sa fac cu banii mei .
Nu e bine sa faci asigurare pentru ca nu am deloc incredere in siguranta companiilor care ma asigura .
In concluzie , nu e bine deloc sa iti faci asigurare .
Daca e vreunul care nu are ce face cu banii il sfatuiesc sa isi scoata prietenii la o cola ....

2 comentarii:

  1. Dupa parerea mea, aceste comentarii despre asigurari au fost facute pe baza experientei proprii, dintr-o perspectiva pur subiectiva, particulara.

    Nu va inteleg stilul ofensiv de a aborda subiectul, dar e alegerea dumneavoastra, si totusi ce fel de argument este acesta : "nu este bine pentru ca e obligatoriu"? in primul rand, asigurarea Casco nu este obligatorie, din cate stiu eu, si are ca menire asigurarea masinii proprii. In afara principiilor pe care le aveti despre asigurari, cu care nu sunt oricum de acord, mai tare m-a "impresionat" (si citez) : "Niciun lucru bun nu e obligatoriu" . Ma indoiesc ca dvs chiar credeti asta. 10 clase obligatorii sunt un lucru rau? viteza maxima obligatorie este un lucru?

    si mai sunt atatea alte exemple...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum am spus, articolul acesta se bazeaza in intregime pe experienta proprie.S-a vrut o reactie la agresivitatea si nesimtirea celor de la asigurari.
    Sunt convins ca exista si persoane onorabile in aceasta industrie, dar eu nu am avut placerea sa le intalnesc.
    Stiintele sociale ne vorbesc elocvent despre reactia instinctiva de respingere ( uneori obtuza si nerationala ) pe care o are orice om supus unei anumite obligatii.

    Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa fie obligatorii 10 clase. Si nici viteza maxima nu ar trebui limitata. Totul este, pana la urma o problema de bun simt.
    Vreau, de asemenea, sa va multumesc pentru opiniile dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere