Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 16 septembrie 2010

News alert. - Tavan prabusit la mall

Tavanul dintr-un centru comercial s-a prabusit . Nu exista victime sau persoane prinse sub daramaturi . Imagini in direct si in reluare doar pe site-ul nostru de stiri .
Evenuale victime lipsa sunt ajutate in acest moment de schipajele speciale de la SMURD , pompieri , ambulanta , primarie , prefectura , SIE , CIA si al qaeda. Ne transmite in direct , de la locul carnagiului lipsa colega noastra Pompilica Transmitoaia .
-Spune, Pompilica , mai cad tavane ?
-Buna ziua stimati telespectatori , radioascultatori si ascultatori in general .
-Nu . nu mai cad tavane acum pentru ca de fapt nici nu au cazut . A cazut doar o bucatica din planseul fals , ala din polistiren .
Bucata aia de polistiren a cazut falfaind direct in ciorba de fasole a unei doamne care s-a speriat si din cauza sperieturii a facut instantaneu pe domnia ei . Din cauza mirosului ingrozitor ce a urmat acestui incident , lumea s-a imbulzit panicata spre iesirea din acest centru comercial .In imbulzeala ce a urmat un batran a fost calcat pe batarura de la piciorul stang , o gospodina si-a pierdut plasa cu pastarnac si o tanara virgina si-a pierdut steriletul.
Tot din nefericire nu au mai fost alte cazuri grave . Acum , ca trece pe langa mine doamna cu pricina , trebuie sa dau legaura in studio ca pute ca dracu .
-Deci stimati telespectatori ati urmarit in direct si in reluare dramatica prabusire a complexului de la mall . Vom reveni in curand cu un interviu in direct si in exclusivitate cu seful serviciului prabusiri tavane false din cadrul primariei....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu