Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 7 noiembrie 2016

Viziuni...

         Cristi eram clopotar  la biserica din sat si a inceput sa aiba probleme cu nevasta proprietate personala  din momentul in care a facut rost de cheile de la pivnita popii. Nevasta lui a asteptat cuminte vreo doua luni ca sotul ei sa-ti faca datoria crestineasca si sa o duca si pe ea in al noualea cer, dar degeaba. Cristi clopotarul era mereu beat si isi intalnea nevasta doar pentru a-i da cate o crestineasca bataie.  Intr-o luni dimineata, mahmur fiind,  Cristi clopotarul si-a dat seama ca nevasta il inseala deoarece nu i-a mai cerut de vreo doua saptamani sa. A pandit-o vreo ora si a gasit  dovada clara ca nevasta lui era homosexuala zoofila in momentul in care a prins-o cu mana pe tzatzele vacii.
 - Ce dracu faci cu vaca, fa proasto? a intrebat-o crestineste Cristi..
- O mulg, boule. O mulg ca sa avem lapte la copii, i-a spus nevasta tragand zdravan de tzatzele vacii..
- Da nu poti sa o mulgi fara sa o atingi pe tzatze, homosecsuala naibi?
- Mai omule, iar ai baut spirt pe datorie de pui intrebari din astea?
- Vaca zoofila ce esti! Cum indraznesti sa vorbesti asa cu barbatul pe care ai jurat in biserica sa-ti sparga capul daca vorbesti prostii?
- Mergi omule si te culca si lasa-ma sa-mi termin treaba, i-a spus nevasta sotului ei in timp ce i-a aruncat cu o galeata goala  in cap.
Cristi clopotarul a mers in casa, a baut inca o sticla de spirt si a cugetat profund vreo doua minute, i-a tras un sut pisicii, apoi a gasit solutia.
"Ia sa fac eu o coalatie pentru familie, in care proastele dracului sa stea crestineste la locul lor si sa nu mai am eu viziuni diavolesti cu nevasta mea calare pe vaca..."

sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu