Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 7 iulie 2016

конец фильма

In '89 a venit la putere lina a doua a partidului comunist. Iliescu si gasca lui de securisti au facut cam ce au vrut cu Romania. Lor le putem multumi pentru situatia in care se afla acum tara. Invatamantul, sanatatea, cultura sunt la pamant datorita lor. Atunci, in '89, s-a dat drumul la furat si pana in zilele noastre politicienii considera ca e normal ca ei sa fure.
Anii au trecut si linia a doua a partidului a condus tara cum a vrutt. FSN s-a transformat in PDSR, apoi in PSD dar in preajma acestui partid persista inca mirosul de sobolan comunist. Celelelalte partide desprinse din FSN nu difera de PSD decat prin denumire. PNTCD-ul a disparut, PNL-ul a ajuns o gasca depresiva condusa de o tanti alintata Saltelutza. Linia a doua a partidului s-a miscat cum a vrut intre partide, totul cu scopul de a fura tot ce se poate fura. Din punctul asta de vedere nu exista nicio diferenta intre Iliescu, Ponta, Basescu, Tariceanu si restul gastii. Toti sunt la fel!
Si totusi avem o sansa. Divinitatea insasi ne da o sansa prin disparitia fizica a lor. DNA-ul ne da o mana de ajutor cu cei care nu au disparut inca.
Daca in acesti ani de la revolutie PSD-ul a avut si oameni destepti printre ei, acestia au disparut. Iliescu e uitare, Nastase isi numara singur ouale, Ponta nici oua nu mai are de numarat...  Gandirea de tip ceausist a dus linia a a doua a partidului la groapa de gunoi, acolo unde le e locul. Urmasii lor sunt cei care au crescut fara nicio inhibitie, fara nicio lege, pe principiul ca tata e mare stab si nimeni nu are ce-mi face!
PSD-ul a ramas fara cadre. Urmasii hotilor sunt niste tembeli labagii care nu sunt in stare de nimic!
Uite pe cine a ajuns PSD-ul sa propuna ca viceprimar la Bucuresti....

sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu