Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 2 mai 2015

O proasta care cade in cur

Vrei sa vezi o tampita care se impiedica si cade?
Uite cativa pasi simpli:
Intri pe google si tastezi 990.ro.
Dai click si intri. Apoi te duci sus la butonul cu lista de  seriale. Dai click si pe ala.
NU TE SPERIA. E doar un nene care striga la tine cum sa faci bani multi fara nici un efort sau investitie. Nu conteaza. Incearca sa inchizi pagina nou deschisa. Nu ai reusit? Nu se inchide? S-a inchis totul, inclusiv pagina cu 990.ro? Nu dispera. Ia-o de la capat! Acum ai reusit? Bineeee.
Incearca sa vezi un film la intamplare. Sa zicem House of Cards. Da click pe el. S-au mai deschis inca doua ferestre cu reclame la pacanele? Ignora-le. Dupa cinci minute le poti inchide. Mai devreme de cinci minute nici macar sa nu incerci.
Ok. Da click pe primul episod. Asaaa. Noua pagina s-a deschis are mai multe link-uri externe  prin care poti ajunge la idioata care cade in cur. Apasa cu incredere acolo unde scrie Superweb Vizioneaza online.
Ai ajuns aproape. Vezi un ecran negru in mijlocul paginii? E bine. Acum e momentul sa ii ignori pe cacanarii de unibet. Las ca le inchizi pagina lor cand le inchizi pe toate.
Da click pe butonul de play din mijlocul patratului ala negru. S-au mai deschis inca cinci pagini cu reclame ? Ignora-i si da laptopul pe mute.
Acuma ai o fereastra frumoasa de la AdFly. Astia sunt responsabilii cu invazia de reclame aiurea. Injura-i de mama pe ei si pe toti care isi face reclama aici si vezi ca ai dreapta sus un buton unde scrie mare : Sari peste.
Fii curajos! Apasa pe butonul ala. Vezi ce bine e? Esti foarte aproape sa o vezi pe proasta aia care cade in cur. Esti pe  pagina Superwebrol.ro. Da click pe butonul de play. Uraaaa. Ti s-a deschis in sfarsit pagina cu proasta care care in cur. Ei isi spun filmuletul zilei, dar eu nu am avut curaj sa intru acolo. Tu ai?
Daca nu, inchide-le pagina si mergi iar la superwebrol.co. Poate ai chef totusi sa vezi un film. S-a deschis pagina femina.ro? Nu-ti fa griji,  eu nu stiu pe nimeni care a cumparat ceva bun de la ei. .
Mai incearca cu clic-ul. Ti s-a deschis o alta fereastra cu ceva imobiliare? Lasa-i si pe astia in pace. Stii bine ca aia de la imobiliare sunt niste mincinosi.
Acum fa-ti curaj si da click pe butonul play pentru ultima data.  Ieeeee!!!! Vezi ca merge?  Enjoy your movie!
Aaaaaa. Au intrat iar aia de la imobiliare cu mincinunile lor de case si apartamente'?  Inchide-i si gata
Hai ca nu e asa greu! Trebuie doar sa fii optimist si sa nu uiti  SA NU CUMPERI NICIODATA  ceva de la cretinii care isi fac reclama aici! De ce? Pentru ca tu esti om destept care nu joaca la pacanele si nici nu ii suporti pe aia care te spameaza cu reclame pe care nu le poti inchide.
Uita-te la film si lasa-i pe fraieri sa dea faliment :))

Un comentariu:

  1. adfender
    e un program care se instaleaza si merge indiferent de browser
    nu te scapa de aia filmuletul zilei si de aia cu apartamentele dar macar ramai cu doua reclame de inchis nu 8 :)

    RăspundețiȘtergere