Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 5 mai 2015

Propunere



sursa foto

Sistemul actual nu functioneaza.
 Egalitate? Hai sa fim seriosi Oare chiar suntem egali? Cum pot barbatii sa fie egali cu femeile atata timp cat ei nu pot naste? Cum poate fi egala tanti Aglaia de la Frecatei cu domnul Nastase? Este dovedit faptul ca domnul Nastase are mult mai multe oua decat tanti Aglaia! Cum poate un tigan/rom sa spuna ca are dreptul egale cu romanii? Se stie ca el are mai multe drepturi, deoarece este minoritari! Deci egalitatea e doar o mare minciuna! Integ sistemul democratic e bazat pe aceasta minciuna numita egalitate. De aia merg lucrurile asa cum merg.
Eu propun un alt sistem democratic bazat tocmai pe aceasta inegalitate. E bine si normal sa votam cu totii, dar voturile noastre nu pot conta la fel. De ce sa conteze la fel votul unui om destept cu al unui tampit? Hai sa numaram voturile in functie de IQ. Votul unuia cu un IQ de 137 sa sa se numere ca avand 1,37 puncte. Votul unuia cu IQ 300 sa conteze ca 3 voturi normale. La fel, votul unuia cu IQ negativ,  cum ar fi al celor care voteaza cu PSD-ul, sa se scada la numaratoarea finala. Va garantez ca doar asa vom scapa de personaje toxice precum Dan Diaconescu, Ion Iliescu si altii ca ei.
O alta masura obligatorie ar fi aceea a unui permis pentru vot, obtinut la fel ca permisul de conducere, in urma unui examen. Uitati cum ar arata intrebarile de la chestionar:
1. Gasiti puncte comune ale urmatorilor: Lenin, Stalin, Iliescu, Ponta.
2. Are voie un om politic sa isi spioneze amanta? In ce conditii?
3. Aratati modalitatile prin care o tanti fosta ministra a educatiei distruge parcul Politehnicii prin constructii aiurea..
...

Eu cred ca odata acest sistem implementat, democratia romaneasca va deveni un model pentru americani, japonezi, turci si chiar pentru triburile lapone.Doar asa in Romania va domni ordinea, disciplina, fericirea si va scadea pretul shaormei de la Dristor,,,,

3 comentarii: