Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 15 septembrie 2010

friptura de pui cu garnitura de nesimtire...




Toata lumea vrea ceva . In Romania marea majoritate vrea bani fara sa munceasca sau , in cel mai bun caz , muncind cat mai putin . Lumea s-a obisnuit sa astepte de la altii . Sa li se dea. Nu conteaza daca merita sau nu . Nu conteaza daca au facut ceva sa merite banii aia . Ei vor sa primeasca . Daca vine o companie din afara si ofera ochelari gratis se imbulzesc mai ceva ca animalele . Nu conteaza ca el nu are nevoie de ochelari . Daca e gratis poate sa ia macar 2 perechi .
Zilele astea romanii au stabilit 2 recorduri internationale . Unul pentru ca au gatit cea mai mare friptura de pui si a doua pentru ca s-au batut ca sa apuce cat mai mult din friptura oferita gratis de organizatori. La categoria nesimtirii nationale suntem campioni.
Astia sunt cei care adulmeca prin parcuri la serbarile de 1 mai si se calca in picioare pentru un 2 mici si un pahar de bere. Cand se deschide cate un mall sau magazin de ceva ei sunt cei care se inghesuie sa prinda reduceri . Astia sunt cei care participa la mitinguri si striga din toata inima : "noi muncim si nu gandim "
Ei sunt aceia care lupta impotriva celor care vand tara si neamul. Intr-un fel ii inteleg. Daca se vinde tara cine le mai da lor ceva degeaba ? Aia din alte tari iti cer sa muncesti ca sa iti dea ceva . Auzi ce tupeu la strainii astia ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu