Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 24 februarie 2017

Ion. Blestemul facebook-ului.



Ion se trezeste dimineata devreme si deschide laptopul  direct pe facebook.
Da like la niste pisici si apoi intra ca in fiecare zi direct pe pagina Floricai. Nu se mai satura uitandu-se la pozele facute de Florica in concediul de la Eforie Sud.   Era frumoasa Florica. Avea poze cu ea cand tinea soarele sa nu cada si i se vedeau chilotii cu sfoara in cur, avea poze cu ea privind tacuta marea  printre  tzatzele laptoase si mai ales avea Florica o poza cu ea pe sezlong, o poza artistica alb/negru  in care i se vedea un sfert de sfarc!  Ion ofta adanc cu mana bagata adanc in pantaloni si apoi mergea la munca. Nu facuse multa scoala Ion, asa ca era doar operator calculatoare si treaba lui era sa aiba grija de conturile media  ale unor vedete autohtone. Retusa zilnic fotografii facute cu telefonul, opera riduri si burti flescaite in photoshop si numara like-urile obtinute de vedete.
Seara cadea frant. Era sarac Ion si singura lui distractie era chatul pe facebook.  Vroia sa ajunga si el cineva, sa fie vazut ca un influencer, ca un profesionist adevarat. Acolo, printre prietenii lui,  era liderul feciorilor si idolul proastelor care il credeau un zeu al tastaturii, dar pentru Ion nu era de ajuns.
Intr-o seara  a  vazut-o pe  Ana. Era cam nasparlie Ana, dar era o adevarata vedeta pe facebook si avea cateva mii de urmaritori.  Ion a vrajit-o cateva seri la rand pe Ana pana cand asta i-a raspuns ca si ea  il iubeste de multa vreme si  le e destinat sa fie intr-o relatie pe facebook…..dar Ion era cu gandul malul marii si la soarele ce se stingea in sfarcul Anei…
Florica deja se trecuse pe facebook intr-o relatie cu Ion si stateau amandoi pe videochat in fiecare seara, dar el nu era de acord sa se afiseze cu ea. Era frumoasa Florica, dar avea numai cinci sute de prieteni si doar vreo suta de urmaritori. Nu era o partida!
Marea dilema a luat sfarsit cand Ana a pus un link catre o poza cu pisici de pe contul lui Ion. Traficul acestuia a explodat brusc si in fiecare zi a primit cate 35 de  cereri de prietenie. Dupa nici o saptamana  Ion si-a schimbat statusul “ intr-o relatie cu Ana”.  Prietenii lui au inceput sa il evite si sa ii spuna ca s-a vandut pentru cateva like-uri, dar el era multumit. Avea acum vreo 2000 de prieteni si fiecare poza de-a lui primea sute de like-uri….

Acuma am o rugaminte la voi. Eu am pierdut contactul cu Ion, Florica si Ana, asa ca daca stiti voi ce s-a intamplat mai departe,  va rog sa imi spuneti! 

Un comentariu: