Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 4 octombrie 2016

Dreptul celorlalti...

Avem drepturi. Toti avem. Asa e in democratie. Partea proasta e ca si ceilalti au drepturile lor si ele mereu sunt mai importante decat ale noastre, deoarece ei stiu mai bine ce ne trebuie si cum e bine sa traim.
In Polonia mii de femei au iesit in strada pentru a protesta inpotriva unei legi ce interzice avortul. Ele vor sta o vreme in strada si apoi se vor intoarce la propria lor viata... pentru ca ce vor ele nu conteaza! Cum sa fii proavort? Cine e animalul ala care e de acord se se ia o viata, chiar daca ea e una in formare? Daca societatea pune in balanta dreptul femeii la a fi curva si dreptul celor care teoretic au viata desi nu sunt inca nascuti, il va alege pe cei din urma.
Societatea postmoderna democratica stie care e binele nostru!
E bine sa nu facem avort, sa nu fumam, sa nu mancam ce ne place, sa facem sport, totul pentru a putea sa muncim sanatosi pana la 75 de ani.
Dupa legea care stie mai bine ca nu e voie sa fumezi niciunde niciodata, au venit cu asta contra avortului.  Probabil urmeaza o lege care spune ca nu e bine sa te vaccinezi, pentru ca.
O sa ne simtim bine in societatea asta noua, sanatoasa si fericita.
Aaaa, stati putin. Parca a mai fost asa ceva si ii spunea Evul mediu....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu