Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 26 iulie 2016

Organul la romani

Cum spunea froid ala acum vreo suta de ani, problemele mici din copilarie devin si mai mici (dar insistente) cand ajungi la maturitate.
Daca Academia Romana sau cercetatorii din Baicoi  ar face o evaluare sincera a cuvintelor folosite zilnic de romanii de pretutindeni, organul masculin ar avea de departe cea mai mare vizibilitate. Nu ca ar fi mare, ci din contra (cum ar zice froid ). Adica romanii vorbesc despre ce nu au sau mai exact despre ce isi doresc.
Aceasta dorinta se manifesta mai ales in scris, pe bloguri sau pe facebook si e de mai multe feluri.
Prima categorie e cea care n-are de ce, dar are cu ce (sau cel putin asa cred ei) , deci oamenii isi baga si isi scot organul la fiecare doua cuvinte scrise sau spuse.S-au obisnuit atat de mult cu organul la ei in gura incat  majoritatea mai molfaie la el si in cursul noptii, printre doua sforaituri.
A doua categorie e cea care n-are de ce, n-are cu ce dar ar vrea sa aiba. Astia nu folosesc cuvantul stramosesc si neaos ci eufemisme gasite de ei prin carti destepte. Astia sunt cei mai patetici. Pai daca n-ai cu ce si nici de ce ...atunci cum, frate?
O alta categorie e cea a purtatoarelor de fusta care n-au deloc dar stau toata ziua cu ea in gura. Isi baga si isi scot ce n-au cu atata nonsalanta incat  te gandesti de doua ori inainte sa o scoti la un suc, nu de alta, dar ...daca or avea totusi ?
Categoria mironositelor care n-au si spun ca nici nu vor, e cea mai simpatica. Ele pun pe facebook poze cu flori, catei si pisici si striga tare ca nu pun gura pe asa ceva! Dada, cum sa nu! Noi va credem, asa ca puneti mai departe flori si pisici...
Categoria falsilor pudici este cea care sta cu ea in gura dar spun ca e altceva. Ei scriu despre plua, pla, p..la si alte asemenea cuvinte false, gandindu-se ca noi nu vedem ca ei stau mereu cu gandul la  dansa.
Mai e o categorie, tot mai mica, care nu scrie despre si pare ca nici nu se gandeste la. Ei bine, cercetatorii din Baicoi spun ca acestia sunt de fapt cei mai mincinosi. Cine a mai vazut romani care sa nu se atinga zilnic de organe ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu