Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 26 februarie 2016

Stanga e intotdeauna de partea diavolului

Toate culturile traditionale au o problema cu stanga. In cartile sfinte ale mai multor religii, stanga e rezervata diavolului. Mai mult chiar, in Asia,  mana stanga e folosita doar pentru a te sterge la cur. 
Mai aproape de zilele noastre, stanga e in plina revenire:  Ni se spune ca e normal sa scrii cu stanga, e normal sa mananci cu stanga, e normal sa votezi cu stanga!
Ba nu-i normal! Hai sa spunem ca stangacii au voie sa scrie cu stanga. sa manance cu stanga, dar nici macar ei nu au motive sa voteze cu stanga!
Kamel Daoud, cronicar al ziarului nord-african Quotidien d'Oran, un om foarte respectat in Franta si nu numai, a fost zilele astea tinta atacurilor unor dementi " de stanga" care considera ca nu e normal sa te iei de sarmanii musulmani care isi omoara femeile. Acesti stangisti il denunta pe Kamel Daoud pentru ca acesta are curajul sa spuna despre Islam ca e o societate falocratica ce isi numara averea in oi, vaci, gaini si femei. Cum indrazneste Kamel Daoud, spun exegetii de stanga, sa se ia de marele Islam? Nu e adevarat! In Islam, femeile se acopera cu cearceaful de bunavoie si de perverse ce sunt! Ele cer de bunavoie sa fie batute, violate si omorate!
Cam asta e societatea de stanga in Franta! 
Sa nu-mi veniti cu stanga romaneasca. Aia nu exista. Stanga-Dreapta romaneasca e doar o adunatura de borfasi de mana a doua...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu