Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 27 iulie 2015

Nu suport ciorile!

In primul rand pentru ca sunt galagioase. Cand sunt mai multe si se afla in apropierea ta fac atata galagie ca nu te poti intelege cu cel de langa tine.  In al doilea rand, ciorile fura. Asta o stie toata lumea. Fura mai ales obiecte stralucitoare, aur, argint...In al treilea  rand ciorile sunt murdare. E de ajuns sa te uiti la ele si te apuca sila. Nimeni nu ar atinge in mod deliberat o cioara, binenteles  in afara de alta cioara.
Teoretic, o singura cioara nu te deranjeaza, dar daca se stabileste una langa tine poti sa fi sigur ca pana la urma vor veni mai multe si ajungem din nou  la problemele galagiei, ale furatului si a mizeriei..
In  cazul in care apare o cioara pe la tine prin cartier ai doua solutii. Prima care iti vine in minte este sa iei o pusca si sa-ti aperi proprietatea, dar in zilele noastre e tot mai dificil. Sigur o sa ai probleme cu diversele organizatii care le apara. A doua solutie este sa te muti si sa speri ca asa vei scapa de ele, desi e o speranta desarta. Dupa cum se stie, ciorile se inmultesc rapid, profita de libertate si calatoresc rapid, asa ca spatiul lor se va intersecta pana la urma cu al tau.
Ce e de facut ?
Voi ati avut probleme cu ciorile?
Cum ati rezolvat problema?


P.S. Aceasta postare este una despre pasari! Ii rog pe aceia care au gandit altfel sa se abtina de la comentarii care pot duce la inchiderea acestui blog. Multumesc.

4 comentarii: