Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 17 aprilie 2015

69







Dupa celebra batalie de zilele trecute dintre cativa pensionari si o femeie care tragea dintr-o tigara electronica in troleu, am dat peste alta "anomalie".  In troleul pensionarilor, vestitul 69, azi dimineata era un nene de vreo 2 metri care si-a aprins si el o pipa din aia electronica. Se uita sfidator in jur si zice:
- Care ai chef de scandal, mai amaratilor? ...'va muma ...de pensionari care bateti femei! Hai vitejilor! Care comentezi ca fumez electrica in troleu? Aha! Nu mai e nici un superman cand e vorba de un barbat, ai? Doar la femei neajutorate va dati cocosi, ....-va muma de argasiti ce sunteti!

Omul pufaie din greu si se duce drept la un nene ce statea pe scaun.
- Ia zi, mosule? Ai chef de scandal? Te deranjeaza aburu? Ia zi ma ceva, ca io sunt in dreptul meu. Asta nu scoate fum, asa ca pot fuma si la buda la guvern daca vreau!  De ce bateti, bai, femei? Va e cald cu proteza in gura?
Omul se incrunta si mai trage un fum. Nimeni nu zice nimic.
Fumatorul coboara la prima....

7 comentarii:

  1. Atitudinea ne lipseste cand trebuie si da pe dinafara cand nu trebuie...
    Eu mai am putin si o sa vociferez in autobuz ca daca tot au transportul gratuit sa-l foloseasca naibii dupa ora 10, cand trece valul de oameni care se duc la munca si n-au loc sa urce de ei. Ei, pensionarii, pensionarii de capitala nu oricare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi dupa mine as baga autobuze speciale doar pentru pensionari :)))

      Ștergere
    2. Nu stiu daca ai citit si ce-a scris Moise, http://www.biziday.ro/2015/04/15/o-monstruoasa-durere-in-c-r/
      - asta e clar genul ala de situatie „haz de necaz” la romani, rasu-plansu, citesti si te ia rasul si te mai simti si vinovat pentru asta :D

      Ștergere
    3. Ce altceva poti face decat sa razi?
      Sa faci educatie pensionarilor? :))

      Ștergere
  2. Nici in provincie nu-s mai pasnici, sau mai blanzi. De multe ori am senzatia ca urca in mijloacele de transport in comun doar ca sa le umple, nu ca ar avea vreo tinta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rahaturi din astea se întamplă peste tot în lume si nu are legatura cu varsta ci cu o categorie care se intampla sa fie majoritara iar un minoritar se apuca sa o sfideze. Logic, iese cu bataie. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. majoritara si minoritara in mijlocul de transport, adica. :P

    RăspundețiȘtergere