Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 14 martie 2015

Bolnavi de prostie

Scuipi sange cand iti pute virusul din instalatie? Stiati ca noua din zece babati au probleme cu ciclul? Cand iti sangereaza orice parte a corpului iei Zenelamed si te speli la cur cu Lacalut. 
Te doare stomacul dupa ce ai mancat ca porcul? Ia medicamente! Ai probleme cu memoria? Ia medicamente! Ai chelit si nu te mai plac babele gravide? Ia medicamente! S-a murdarit perdeaua? Ia medicamente! Nu-ti porneste masina? Ia medicamente! A crescut dolarul? Ia un pumn de medicamente! Doar la farmacie gasesti cele mai mici preturi la medicamente de care nu ai nevoie!

ATENTIE!ACESTEMEDICAMENTENUSUNTMEDICAMENTECISUPLIMENTEALIMENTAREA DICANUAUNICIUNEFECTINAFARADEGOLIREAPORTOFELELORFRAIERILOR!

sursa foto


Unii spun ca suntem o tara de bolnavi, dar eu cred ca suntem doar prosti ...

5 comentarii:

  1. Ce-i ieftin este romanesc, ce-i scump este si bun,tot ce-i frumos nu tine, tot ce-i sanatos nu ne permitem, mai bine ne siliconam cu medicamente si suplimente de prostie! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ca madicamentele medicamente au efect. PROSTIA e efectul. campania de discreditare a suplimentelor a are ca tinta conexa discrediatarea faramaciei naturiste
    .

    RăspundețiȘtergere
  3. Gluma gluma, dar chiar am cunostinte dependente de medicamente. Ii doare putin stomacul, pastile, putin capul, pastile...insa un consum adecvat de apa si o iesire in aer liber chiar te scapa de aceste dureri. Adica nu iti vor aparea.

    RăspundețiȘtergere
  4. In ultimii 4 ani am intrat de 2 ori farmacie si aproape in fiecare sambata in piata.
    Din pacate nu e doar prostia, ci si prosteala. Astia vor sa ne vanda orice rahat. Unii au bani sa il cumpere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Majoritatea antibioticelor si pastilelor pentru raceala au la baza paracetamolul. Nu mai degraba cumperi paracetamol simplu la un pret de 10 ori mai mic decat tot felul de pastile ce au la baza paracetamol?

    In industria farmaceutica marketingul conteaza cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere