Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 30 octombrie 2014

14 Cacandidati

Zice lumea ca Romania e o tara de rahat, asa ca  o sa tratam in aceasta modesta scriere candidatii la fuctia suprema in stat ca pe niste rahati. Ia sa vedem cine sunt acestia:

Dupa sondaje, cel mai cu mot rahat este este actalul sef al guvernului. Rahatul asta este acelasi rahat comunist in care calcam inca dinainte de revolutie. Il gasim pe trotuare, in fundul curtilor, in spatele blocurilor, in capul betivanilor de la tara, dar si in mintile bolnave ale nostalgicilor din iinfamul cartier Primaverii. Parintii lui au fost si ei rahati comunisti, socrul fara un ou al premierului este un fost ministru de rahat si toti miros urat a populism ieftin, a spagi imense si a nesimtire leninista. Mare atentie sa nu calcati in el, ca va murdariti pentru toata viata!

Al doilea rahat din sondaje miroase nemteste, pare hotarat si nu sta in vazul lumii. Daca il duci la un laborator de analize, vei vedea ca rahatul nemtesc este de fapt unul romanesc vandut prostimii sub nume german si cu aroma europeana. Daca in cazul primulul rahat se stie ca e produsul comunismului, in cazul neamtului nu i se cunoaste cu exactitate originea. Sunt unele presupuneri ca de fapt ar vorba de rahatul lui Basescu , al lui Ponta sau al Angelei Merkel. Mai multe nu stiu nici eu, dar pot spune cu mana pe (fund) inima, ca sasul asta a scos Sibiul din rahat!

Alt rahat care se baga in seama este Tariceanu. Asta s-a plictisit sa se tot insoare la fiecare doua saptamani, asa ca s-a hotarat, la ordinele lui Ponta, sa se screama in pozitie de viitor presedinte. Pute pana la cer a tradare si nesimtire. Sub costumul de rahat liberal se ascunde mirosul lancezit al lui Ion Iliescu...

Urmatorul pe lista este rahatul lui Basescu. Rahatul asta poarta fuste de firma, genti de jdemii de euroi si tocuri de juma de metru. Se lauda peste tot ca e rodul cufurelii basesciene si de aia ar trebui sa fie in fruntea tuturor rahatilor. La poza in care ea isi arata tatele se masturbeaza soferii de tir in parcarile turcesti si aurolacii din gara Titu. Din pacate pentru ea si din fericire pentru restul lumii civilizate, astia nu voteaza, asa ca nu are nici cea mai mica sansa.

Urmeaza rahatul  european beat si cu fusta de comisar  KGB. Dupa cum se lauda pe la tara, Monica Macovei ne-a bagat in NATO, in UE, in SIE, SRI, MOSAD, SIDA si altea alea de la ONU. Ea a descoperit leacul contra evaziunii fiscale, al mahmurelii si  al impotentei. E tunsa aiurea si mai nou se da cu motocicleta, cu trocicleta si cu motanul pe feisbuc. Femeia e dusa rau si nu are fata de rahat prezidentiabil.

Rahatul din fundul curtii umbla in Rolls Royce, are dintii putrezi si e cu Poporul. Cand nu se caca in direct, o cauta   pe Elodia. Asta e rahatul care pute la miezul noptii si de care scapi usor stergand ecranul tv cu hartia igienica sau, mai bine, folosind telecomanda.


Kelemen Hunor e rahat suta la suta unguresc. Are culoare rosu alb verde si striga "ioi, ioi, istenem"  daca vei calca pe el. Miroase altfel la fiecare ora. Dimineata miroase a palinca, la pranz miroase a padure taiata ilegal si seara miroase urat a gulas stricat. Rahatul unguresc vrea sa fie ca actorii gay din filmele horror: : autonomi, independeti si cu drujba in mana. In anii trecuti speria lumea zicand ca fura Ardealul si pleaca cu el in pusta masii. Acum nu mai sperie pe nimeni. E doar un rahat ca atatia alti rahati fara sanse la presedintie...

In ciuda aparentelor, rahatul de Ghita Funar tot ungureste miroase. Are acelasi accent de tembel si acelasi glume proaste cu Ardealul ca si cel de mai nainte. Acesti doi rahati sunt la fel, doar ca au fost scremuti pe poteci diferite...


Rahatul suferind de ticneala nationalista, Vaccin Tudor, se baga iar in seama cu ocazia alegerilor. Din pacate vine cu aceleasi dezvaluiri de ani de zile. Domnu' Vaccin. Mai lasa-ne, dom'le! Stim si noi ca ailalti contracandidati sunt unguri tigani evrei vanduti klingonienilor! Ne-ai convins! Acuma te rugam frumos sa chemi o asistenta sa-ti faca injectia. Sanatate!

Rahatul Melescanu a candat sperand ca il scot astia din joc pe Johaniis, si apoi pe Ponta, asa urmand a ajunge el presedintele Romaniei. Idiotul a fost pacalit de servicii ca va fi sustinut si asa l-au facut sa-si dea demisia de la SIE. Bravos, mai Melescane! Asa-ti trebuie, daca pui botul la prosteala serviciilor! Pacat de tine, om batran....


In afara de un rahat numit Branza, nu stiu mare branza despre ceilalti, decat ca sunt niste rahati mai mici, atat de mici incat nici macar nu conteaza.


In incheiere va sfatuiesc sa mergeti la vot, nu de alta, dar atunci cand e musai sa calci intr-un rahat, e mai bine sa alegi tu. Bafta tuturor rahatilor prezidentiabili si abia astept sa vad ce mare rahat il va inlocui pe cel care miroase tot mai tare a rahat expirat...

2 comentarii: