Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 2 septembrie 2014

Freci - rifreci

La Realitatea Tv este o  "emisiune despre sănătate, stil de viaţă si relaxare" . Emisiunea se cheama freci-rifreci si este prezentata de o domnita cam trecuta care are marele merit ca este copilul unuia dintre actionarii postului tv.  Astazi de dimineata, duduia a descoperit ca toate produsele cosmetice contin substante chimice! Pana si sapunul cu care te speli la dos este facut din substante chimice!
Sa vezi panica printre muieret. Sa vezi cum isi bulbuca ochii dupa descoperirea epocala! 


Atata prostie nu vezi nici la intreaga clasa politica la un loc. Tanti draga, tu nu cumva respiri substante chimice? Nu cumva neuronul tau obosit este facut din substante chimice ? Hai sa iti spun un secret:    pana si fructele de goji, alea sanatoase cu care iti umpli tu matul, sunt facute din substante chimice! 
Roaga-l  pe taticu', sa te puna pe un post unde nu trebuie sa deschizi gurita pentru a vorbi si in nici un caz sa nu te puna cumva sa gandesti. Nu de alta , dar gandirea poate face ca substantele chimice sa explodeasca!

 

7 comentarii:

  1. Deh, cine te pune să te uiţi la tv dis-de-dimineaţă. :D Vezi, dacă făceai un jogging de acasă la serviciu, acum erai în piscină, nu plin de reacţii chimice otrăvitoare. :)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca as avea o gradina asa frumoasa ca a ta, nu m-as mai uita la toate prostiile de la tv....

      Ștergere
    2. Ai văzut pozele aseară, nu? Ei, vezi acum de ce nu mă îngraş? :D Eu zic să scoţi televizorul din birou, nu de alta, dar când mă gândesc că va începe campania electorală parcă nu-ţi văd aşa de bine reacţiile chimice. :))))

      Ștergere
    3. A trecut prea mult timp de cand nu ai mai fost pe la mine! Televizor au doar agentii ,::))

      Ștergere
    4. Deh, am fost plecat prin ţară, i-am văzut şi pe prietenii de departe.

      Ștergere
  2. OFG in apa e Hidrogen, o sa explodam cu totii! :))

    RăspundețiȘtergere