Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 3 octombrie 2013

Camel

Nu intotdeauna ce e nou este mai bun. Creierele netede ale celor de la  Camel s-au gandit sa se rebranduiasca si au luat masuri in consecinta. Tigarile Camel erau unele din cele mai bune de pe piata si aveau clienti seriosi, deci le mergea prea bine. Intai au scos pe piata pachete noi sclipicioase care semanau suspect cu alta marca. Apoi au scos noul Camel, cu pachete si mai kitsch. Fumatorii seriosi au acceptat maraind si asta. Ultimul cui batut in cosciugul acestei marci este schimbarea tutunului. Acum, cand aprinzi o tigara Camel, scoti imediat pachetul sa vezi ce scrie pe el.
Adio aroma aia de tutun vechi si bun. Adio gustul cunoscut al uneia dintre cele mai bune marci de tigari din lume. Nou Camel are un gust nou, care seamana perfect cu gustul noului Kent si al noului More si al noului Viceroy si al noului...

Bai destepilor, lumea fuma Camel pentru aroma de Camel, nu pentru pachet sau pentru noul filtru. Nu stiu ce studii de piata ati facut voi, dar noile voastre tigari au gust de frunza vesteda de sfecla si aroma subtila de bimetiltrifosfatdesodacaustica.  Noile tigari Camel sunt pentru fumatori ca si berea cu gust de capsuni pentru bautorii de bere. Barbatii nu se ating de ea de frica sa nu le creasca vaginul si sanii.
Eu va spun la revedere, pentru ca o sa trec pe Marlborough. Aia au scos si ei pachete de tigari noi cu arome noi, dar au pastrat si clasicul gust de tigara serioasa.

O sa mai fumez Camel cand voi trece prin Bulgaria sau prin alta tara serioasa unde se gaseste Camel adevarat.




sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu