Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 7 decembrie 2012

Scoala de curve

sursa foto
Nu e vorba aici despre liceul Jean Banet din cartierul Primaverii, ci de anumite emisiuni  tv.
Aceste emisiuni de living si fashion sunt toate facute pe acelasi calapod:


Se ia o femeie normala si se spune ca e urata si nu stie cum sa se imbrace pentru a deveni o curva cu staif.
Dupa ce o face pe biata femeie sa isi dea seama ca e o ratata si ca nici un barbat cu mertan si vila in Pipera nu se va uita la ea, prezentatorii se apuca sa o schimbe. Prima data fac misto de hainele ei  ieftine (sub 1000 euro bucata). Apoi o duc intr-un Mall de fitze si o imbraca de la firme straine de mana a doua care prezinta in  Romania  ultimele ragete ale modei. O incalta cu pe niste pantofi cu toace atat de mari incat nu mai are biata femeie nevoie de lift pentru a ajunge la etajul doi.  Apoi o infasoara ca o paparuda in niste haine cat mai colorate si stramte. I se explica nefericitei ca pentru a fi la moda trebuie sa ai fusta mai ingusta decat cureaua de la pantaloni si crapatura rochiei trebuie sa fie destul de mare incat sa se zareasca chilotii rosii de 5000 euro. Bluza la moda are un decolteu pana mai jos de buric  pentru ca de aia femeia tate, ca sa le arate zilnic la toata lumea prin metrou .
Urmeaza partea de machiaj in care femeia e decojita, umezita, tencuita si spoita pe moaca pana cand arata ca piticii de gradina din parcarile drumurilor nationale.
Acum schimbarea e totala si sunt chemate rudele victimei pentru a admira opera de arta postmoderna realizata de artistii croitori, pantofari  si machiatori . Dupa ce trag multe duble ratate, realizatorii emisiunii obtin in sfarsit un moment " autentic" de satisfactie multiorgasmica in legatura cu schimbarea produsa sarmanei fapturi.
Astfel, dintr-o femeie normala, cu ajutorul televiziunilor pe prostit pe prosti, se obtine o curva de semilux care poate merge in Bamboo sa se prostitueze pentru o sticla de suc.
p.s.
Am observat ca prezentatorii emisiunilor de acest gen sunt mereu in echipa de catre doi. O femeie care arata binisor acum douazeci de ani  si un barbat care ascunde prost faptul ca uraste femeile deoarece el este cat se poate de ghei...  

9 comentarii:

  1. leoliliana@yahoo.com7 decembrie 2012 la 20:49

    :)))cred ca pe prima tv am vazut ceva de genul asta...iar tipul sigur este gay!:P

    RăspundețiȘtergere
  2. leoliliana@yahoo.com7 decembrie 2012 la 20:55

    clar!n-ai vazut ce afectat e? si cum sta cu mana,ridicata ,palma flectata si degetul mic in aer!!:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa arata si ala de la vama veche...cum ii spune...tudor chirila.:))))

      Ștergere
  3. leoliliana@yahoo.com7 decembrie 2012 la 21:14

    nu-mi place tipul ala deloc!:)))nici nu pot sa ma uit la el!in schimb m-am uitat atenta la botezatu,cand a fost in timisoara siiiiiii...recunosc ca am fost invidioasa pe rimelul lui,anticearcanul si fondul de ten, dar n-am fost suficient de aproape de el, ca sa-l intreb ce marca sunt!:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. O daaa, doamne sfinte de când mă bătea gândul să zic vreo două vorbe despre emisiunea aia. Mai bine că ai scris tu că eu nu aș fi reușit atât de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. as vrea si eu sa scriu poezii asa faine ca tine, dar nu ma pricep, asa ca bat campii despre altceva :)))

      Ștergere
  5. Emisiunea e făcută din cel mai autentic căcat. După emisiune victimile trebuie probabil să plateasca consiliere psihologică. Ganditi-va cat costă conservarea acelei imagini la care le nărăvesc pe banii tveului cel două exoperte răsuflate. Tipul ăla nu e gay. E un poponar manelizat. Ghieii adevăraţi au talent real la moda, crează noi tendinţe şi concep materiale, nu zdrenţe penale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cu gheii nu le am. magazinul second hand de unde ma imbrac eu are ca disainar pe o tanti chioara ce atarna doua chintale. o fi si aia ghei ? :)))

      Ștergere