Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 27 noiembrie 2012

Colegiul 27 Bucuresti

Peste tot e plin de bannere si de fotografii cu viitori parlamentari sau parlamentaricioaice.
Ca sa votez in cunostinta de cauza am gugalit azi pe cei care vor votul meu si am gasit pe urmatorii :
Pentru Camera Deputatilor am de ales intre :
  • Damian Florea                   USL + PC
  • Ioan Bâldea                       PRM
  • Iulian Mihai Anghel            PDL - ARD
  • Radu Paul Orzata              PPDD
  • Simona Toader                  UDMR
Sa-i luam pe rand

Damian Florea                USL+PC

I se mai spune si Micul Cio-Cio San, deoarece perioada lui de glorie a fost la doi ani si zece luni, pe vremea cand aparea in spectacole de opera.
Ce am mai aflat despre distinsul domn ciociosan ? In perioada comunista a fost unul din dizidentii angajati la TVR.  Din 2008  pana acum este deputat din partea PNL si s-a remarcat prin faptul ca a fost prezent la  50.75% din voturile electronice de la locul de munca. Ca sa avem tabloul complet al activitatii domnului va prezint cateva din luarile sale de cuvant : 

01 Feb
2012
(din bancă): Haideţi să facem dialog!  
01 Feb
2012
(din bancă): Mulţumesc, doamna preşedinte.  
01 Feb
2012
(din bancă): Aţi spus "urmează Florea!" şi aţi uitat! Suntem în dialog!  
01 Feb
2012
(din bancă): Dar ce aţi făcut?!  
01 Feb
2012
(din bancă): Care lider, doamnă?!  


Eu l-as vota cu drag, pentru ca-mi place opera, imi plac atat  liberalii cat si dizidentii dar parca nu as pune stampila pe o mutra nebarbierita.
Domnule draga, pe unde ai umblat in noaptea dinaintea pozarii ? Cum de nu ti-ai gasit timp sa tragi cu lama pe barba ? Daca tu ai impresia ca esti cool si la moda sa umbli neras afla de la mine ca babelor din cartier le e teama de aia nerasi. Doar cativa gigolo de doi bani si banditii aia de umbla sa-ti ciordeasca portofelul prin autobuzul 336 arata asa ca tine. Parerea mea e ca ai aruncat degeaba cu banii partidului in campania asta electorala.





Ioan Bâldea            PRM

Am cautat pe google despre domnia sa dar nu am gasit mare lucru.
Pe site-ul celor de la Romania Mare sector 6 am gasit stiri despre romanii din Bulgaria partea a 4-a, a 3-a si asa mai departe  Românii din Bulgaria partea a 4-a   
Wikipedia ne spune scurt si la obiect ca  Ioan Bâldea este un deputat ales in Bucuresti pe listele PRM in legislatura 2000- 2004 . Si cam atat ...



Iulian Mihai Anghel            PDL - ARD


Cele mai multe date despre domnia sa le-am luat de pe site-ul personal : http://www.mihaianghel.ro/
Acolo ne spune cum nu poate sta el acasa de dragul bietei tarisoare pe care o distrug porcii aia de USl si ca oamenii cei mai mari din Romania sunt Videanu, Ungureanu si Nutzi Udrea. Acest baiat de 31 anisori pare destul de destept incat sa nu-si asocieze imaginea cu cea a presedintelui Traian Basescu.
Ce am mai aflat despre domnia sa ?
Ca el vrea "mai multă dreptate, mai multă cinste, mai mult curaj, mai multă implicare, mai mult respect, mai mult viitor, mai multă lege, mai mult adevăr, mai multă Europă, mai mulţi tineri, mai mult sentiment, mai multă onestitate, mai multă schimbare, mai multă dăruire, mai mult TU!"

Inconsecvent, ca toti oamenii presedintelui, vrea o lege a caldurii prin care primarii sa ne subventioneze la toti caldura si transportul in comun si investitiile in scoli si spitale. Aloo, nenea Anghel, Ieuropa aia care iti place matale nu vrea subventii. Liberalii sunt pentru economie libera si nu doresc subventionari.
Eu l-as vota si pe el, dar stiu ca daca pun stampila pe figura simpatica a domnului Anghel  votez in acelasi timp pentru taieri de pensii si salarii si am o vaga impresie ca votez pentru ca Nutzi Udrea sa-si mai cumpere o poseta din piele de preput de crocodil...



Radu Paul Orzata              PPDD


Despre Domnia sa am aflat ca este fiul lui Alexandru Orzaţă, fost director general al Alro Slatina, implicat in mai multe probleme legate de licitatii dubioase prin care statul român a achiziţionat păcură de zeci de milioane de euro de la o serie de firme controlate de basarabeanul Constantin Iavorski, fost ministru al energiei în Republica Moldova, despre care presa de investigaţii din România a scris că ar fi un apropiat al serviciilor secrete ruse. Iavorski a lucrat o perioadă inclusiv pentru oligarhul Boris Berezovski, un intim al FSB-ului. Iavorski i-a oferit lui Radu Orzaţă diverse funcţii manageriale.

 Mai stim ca este seful poporului, pardon, Partidului Poporului filiala Bucuresti si ca a incercat sa vanda cu 50 000 euro locuri pe lista viitorilor deputati PPDD.
Din declaratia de avere a lui Radu Paul Orzata mai aflam ca este consilier la Primaria Municipiului Bucuresti si ca nu are case si terenuri, doar ceva bani in banca. 
Eu tin cu poporul. deci l-as vota si pe el, dar mie personal  mutra domniei sale imi aduce aminte de sefii bisnitarilor din Piata Veteranilor....



Simona Toader                  UDMR


Distinsa doamna/domnisoara se remarca prin invizibilitate.
Singurele lucruri certe despre dansa sunt urmatoarele  :  
Judet: Bucuresti | Partid: Uniunea Democrata Maghiara din Romania | Candidat pentru: deputati | Sex: F
No, acuma nu ma apuc sa intreb ce cauta o tanti romanca pe listele ungurilor, ca se supara prietenii mei unguri din Ardeal.
Eu as vota si cu ea dar cand ma gandesc la UDMR de sex feminin am in minte altceva. Se stie ca unguroaicele is frumoase si focoase tare. Oare Simona Toader e numele sub care se ascunde vreo blonda Ildiko ?


In incheiere vreau sa va spun ca la alegeri voi merge si voi fi impartial ca toti romanii.
Voi pune stampila pe toti !


































































































 






4 comentarii:

  1. Hai sa te fac invidios. Aseara am primit un troller pentru piata de la ARD (oare ce vor sa spuna aceste initiale, ca ne vor arde?). :-P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-ai facut :))
      eu deja am spus ca votez si cu ei.
      poate primesc o galeata gaurita sau juma de kil de malai ...:)))

      Ștergere
  2. Tu eşti pe blogspot aşa că nu mă aştept să-ţi vină ping-ul.
    Drept urmare ia d-aici. Cu dedicaţie http://fanteziiobor.wordpress.com/2012/11/28/lista-electorala/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multam pentru dedicatie :)
      nu prea stiu eu de pinguri dar ma bucur pentru ca ai revenit in forta !

      Ștergere