Bucatarii straini si vedetele autohtone ne invata cum e cu colesterolul.
Cica sunt vreo trei tipuri : colesterol bun, colesterol rau si colesterol asa si asa ...
Ce am invatat eu uitandu-ma la emisiunilor geniilor culinare:
Tortilla are colesterol bun - mamaliga are colesterol rau
Hamburgerul american are colesterol excelent - painea cu slanina romaneasca are colesterol naspa.
Leberwurst-ul nemtesc are colesterol bun - caltabosul romanesc e cah...
Friptura de vita japoneza Kobe are doar colesterol cu ochii oblici, din ala bun - friptura romaneasca la tava pute a colesterol rau
Tocana de ciuperci frantuzeasca e buna - ciulamaua autohtona face clabuci de rea ce e
Am ajuns niste snobi mofturosi care nu mai mancam nimic romanesc si dam banii doar pe gretosenii straine.
Praz, slanina sau fasole cu carnati mai mancam doar in secret, cu cearceasul in cap.
Ni se tot repeta ca noi nu avem nici o mancare nationala deoarece toate sunt importate de la altii:
Sarmalele de la turci, tuica de la greci, ciorba de burta de la patagonezi si branza de burduf de la martieni.
Aceasta rusine de a recunoaste ca mancam la fel ca parintii nostri se adauga astfel la rusinea generala de a fi romani.
Se vede treaba ca in curand, in Romania, vor trai doar amerindieni cu nume de Decebal, Ion si Maria...
app, ce mâncaşi de prânz? :D
RăspundețiȘtergereeu ma hranesc doar cu vise ...:D
ȘtergereDa' pe tine omul nu mai aici te găseşte?
Ștergerepe la universitate nu ma gaseste nici politia :))
ȘtergereVisele sunt bune si n-ai treaba cu colesterolu.....
RăspundețiȘtergerechiar ca nu am treaba cu ala :))
ȘtergereТheгe's certainly a great deal to find out about this topic. I love all of the points you made.
RăspundețiȘtergereMy web page ; Currency Exchange