Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 29 martie 2011

Vine satana ?

El e speranta Romaniei .E speranta milioanelor de romani care il apreciaza , ii scandeaza numele si il asteapta cu drag . Nu a facut ninic bun niciodata dar asta nu conteaza . De curand a fost pe la Craiova si ....vedeti si dumneavoastra ce a facut acolo !
Victor Piturca , pentru ca el si-a luat supranumele de Satana , a spus acum ca vrea din nou la nationala .Hai sa vedem ce are omul asta in C.V .
A jucat fotbal la Victoria-socialismului Scornicesti , sau cum dracu se numea echipa lui toarasu'. Acolo a facut furori impreuna cu Prepelita si Balaur . Astia 3 erau Ronaldo, Ronaldinio si Maradona pentru bastinasii din Scornicesti . Prin anii 80' a facut si ceva puscarie pentru ca a fost prins la cazinoul din localitate , adica jucand barbut pe marginea santului . Ca fotbalist s-a remarcat atunci cand i-a dat unul cu mingea in freza si asa a dat gol . Ca antrenor a antrenat mai mult fetele de prin birturi decat echipe de fotbal . Si totusi de ce e atat de dorit ? Pentru ca seful lui la Scornicesti a fost un alt parnaias celebru : Dumitru Dragomir , omul caruia i se spune oracol pentru ca are un templu al lui Ceausescu in fundul curtii si de acolo oracaie preziceri despre revenirea comunismului in Romania .
De ce e mai bun actualul antrenor al nationalei ? Pentru ca e un idiot mai mic decat Piturca . Asta micu' a lui Lucescu e un simpatic . E cunoscut in lumea swinger-ilor ca un baiat de treaba . Deci omul e altruist. Nu are nici o problema sa isi imparta nevasta cu inca vreo 100 . Bun baiat . Iar ca antrenor e perfect . Avand in vedere ca cel mai bun antrenor roman e tacsu ,ne-am aranjat . Atata timp cat are bani sa isi incarce cartela va avea mereu sfaturi pertinente in materie de fotbal .

Hm , trebuie sa zic si de Mutu ...
Mergand pe strada am auzit pe cineva spunand , pe langa ceva legat de zgura mamii lui Mutu , ca in fotbalul romanesc au intrat in legenda 2 expresii :" Aaaaaapara Duckadam !!! " si una mai noua : " Iar rateaza Mutuuuuu !!! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu