Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 19 iulie 2016

9 semne clare ca iubitul tau iubeste pe altcineva!

1. Daca el se epileaza inghinal mai des decat tine e clar ca iubitul tau te inseala. Sau ar trebui sa te epilezi si tu macar inainte de a  merge in concediu la mare...
2. Daca el iti aduce flori in loc de patrunjel e semn clar ca umbla pe la alte proaste! Tu stii sigur ca florile alea sunt refuzate de alta!
3. Daca se barbiereste zilnic  e sigur ca are pe cineva la locul de munca! Ascunde-i lama, sau mai bine ascute-ti dermatograful cu ea!
4. Daca vine de la munca si spune ca e prea obosit ca sa, inseamna ca vine de la alta curva. Toarna-i oala cu ciorba in cap si pleaca la ma-ta! Nu e normal ca o doamna ca tine sa fie ignorata in fiecare luna!
5. Daca are camasa transpirata inseamna ca a facut toata ziua secs pe la birou! Tu stii ca la el in birou e aer conditionat si e greu sa transpiri fara sa faci secs! Trimite-l a doua zi cu aceeasi camasa la munca!
6. Daca sta ma-ta cate o luna pe la voi si el incepe sa intarzie pe la serviciu, e clar! Mut-o pe ma-ta definitiv la voi si asa va disparea lipsa de comunicare intre el si distinsa ta mama...
7. Daca prefera sa se uite la meci in loc sa stati tolaniti pe canapea si sa va uitati amandoi la Suleiman, e semn ca el se gandeste la curva aia de la contabilitate. Fir-ar a dracu ea cu tzatzele ei de curva dreacu!
8. Daca el te pune capra  in loc sa te iubeasca normal, e semn clar ca se gandeste la alta! Sau ar trebui sa o lasi mai moale cu mujdeiul de usturoi inainte de...
9. Daca el nu observa ca tu ti-ai cumparat un capot nou de la second-hand inseamna ca el nu te mai iubeste deloc! Ar trebui sa bagi urgent divort si sa scapi de cretinu' naibi...


Un comentariu:

  1. Patrunjel, epilat, capra, transpiratie, usturoi si capot, semne clare de secs cu nabadai sau batai daca isi permite sa piarda 7 ani din viata. :))))

    RăspundețiȘtergere