Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 21 octombrie 2013

Copii rapiti de rromi ?!?!?

 Grecii s-au sesizat atunci când au văzut într-o familie de rromi greci o fetiță blondă. 
 Rromii au spus la început că e copilul lor biologic, dar autoritățile au făcut rapid un test ADN care spulberă această idee. Dacă au văzut că nu ține minciună asta, urmașii măslinii ai lui Ahile au venit cu altă idee. Cică fetila blondă cu ochi albaștri este de fapt copilul unei familii de rromi bulgari care le-au încredințat-o pentru binele copilului. După ce au râs copios, polițiștii greci au demolat și această poveste. Disperați, rromii greci au povestit presei că de fapt copilul este al unei familii de români săraci care le-au dat-o degeaba doar că să scape de o gură flămândă. Ei bine, această poveste a ținut!
 Toată Grecia s-a pus pe urlat împotrivă românilor. Spaniolii s-au sesizat și ei și au vazuit că rromii români fură copii de gitani cu ochi albaștri și îi vând în Italia. Italienii spun că rromii români fură copiii mustăcioaselor italience pentru a-i vinde în Norvegia. Norvegienii tună și fulgeră împotrivă rromilor români pentru că aceștia nu se încadrează în  standardele lor moderne privind homosexualii și  lezbananele.   
 Englezii vor să îi expulzeze pe toți români din Europa, francezii militează pentru puritatea rasei galice. Nemții tac, pentru că acolo nu prea se mai duc rromii români. Ungurii vor reunirea cu patria mumă a județelor Covasna, Harghita și Constanța și bulgarii spun că la ei nu există rromi, ci numai românii sunt țigani.   
 Pe Băsescu îl frige afacerea cu Roșia Montană, Crin Antonescu doarme pe el visându-se președinte și Ponta îi roagă pe tovarășul Băsescu să-l mai lase să se joace de-a prim ministrul. Românii ies în stradă pentru/contra Roșiei Montane, câinilor vagabonzi și a gazelor de băşist. 
Între timp grecii au observat că în mod oficial femeia rromă de origine grecească a făcut opt copii în șase luni și că spusele lor nu sunt credibile. 
 
 Așa că...rămâne cum am stabilit!

Copil rrom

2 comentarii:

  1. e pe bune vestea ata cu tiganii in grecia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.ziare.com/europa/grecia/rromii-din-grecia-la-care-a-fost-gasita-fetita-blonda-arestati-1263823

      Ștergere