Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 6 septembrie 2013

Despre Cosmin si castrare.

Domnul Cosmin Constantin-Cimpanu este de parere ca fiecare om are ceea ce merita. Dupa ce s-a gandit indelung, acest domn preocupat de spiritualitate ne da de inteles ca acel copil omorat de maidanezi era de fapt o bestie ordinara pe care l-a pedepsit Dumnenzeu.
Ma hotarasem sa nu scriu si eu despre maidanezi si copii pentru ca subiectul este unul aiurea si nu se va schimba nimic in privinta asta in urmatorii ani, asa ca va rog sa considerati aceasta postare drept inca una despre prostia umana.
In numele unei religii crestine prost inteleasa, dar asumata de tot mai multi cretini spalati pe creier de biserica ortodoxa romana se ajunge la aberatii de genul celei despre care am povestit. Cum dracu poti tu, om din specia Homo Sapiens sa bati campii despre spiritualitate si sa spui ca un copil este omorat in chinuri de catre o divinitate iubitoare de oameni?
Cum se poate ca in secolul acesta,  oameni ce se considera normali, in loc sa mearga la dentist pentru o durere de dinti prefera sa se tarasca pe coate si genucnhi pentru a pupa o icoana imbalosata de scuipatii altor sute de cretini?
Ce fel de religie este asta care iti cere sa te umilesti in fata unor dobitoci avizi de bani pentru a putea sa ai un loc in cimitir?
Cat de departa va merge ortodoxismul romanesc pe calea imbecilizarii populatiei?
Aceste haite in sutane negre fac mai mult rau Romaniei decat toti maidanezii din lume.
Oare nu ar fi acum potrivita o lege ce ar sustine castrarea fanaticilor si a celor ce ii fanatizeaza?
Cat timp ii vom mai lasa sa se inmulteasca ?

P.S.. Pentru a fi scutit de reactiile tampitilor, voi adauga aici ca, fara a fi un crestin practicant, sunt credincios in masura in care orice om intelgent crede intr-un Creator.
Domnul Copilul omorât de maidanezi în București a meritat asta (perspectiva spirituală) - See more at: http://fiimplinit.ro/copilul-omorat-de-maidanezi-in-bucuresti-a-meritat-asta-perspectiva-spirituala/#sthash.s7t0D9lC.dpuf
De ce a meritat copilul asta? Pentru că Dumnezeu este întotdeauna bun, drept și iubitor. În infinita Sa iubire, El nu ar permite niciodată ca unui om să i se întâmple ceva nemeritat. - See more at: http://fiimplinit.ro/copilul-omorat-de-maidanezi-in-bucuresti-a-meritat-asta-perspectiva-spirituala/#sthash.s7t0D9lC.dpuf
Copilul omorât de maidanezi în București a meritat asta (perspectiva spirituală) - See more at: http://fiimplinit.ro/copilul-omorat-de-maidanezi-in-bucuresti-a-meritat-asta-perspectiva-spirituala/#sthash.s7t0D9lC.dpuf
Copilul omorât de maidanezi în București a meritat asta (perspectiva spirituală) - See more at: http://fiimplinit.ro/copilul-omorat-de-maidanezi-in-bucuresti-a-meritat-asta-perspectiva-spirituala/#sthash.s7t0D9lC.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu