Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 31 august 2016

Icre de porc

Lumea crede ca e usor sa prepari icrele de porc, dar nu e asa. Va prezint in continuare modul de preparare corecta a celebrelor icre:

Ingrediente: Slanina de porc ( cat mai multa )
                   Tigaie
                   Cutit
                   Apa
                   Borcan
                   Sare
                   Vata
                   Cola si tigari
                   Lumanari

Mod de preparare:  
Se ia o bucata de slanina de la un porc, de preferinta mort, de preferinta de la taran, de preferinta mai groasa...
Se ia un cutit, de preferinta ascutit si se decupeaza artistic soriciul de pe bucata de slanina.
Se taie slanina cubulete si se lasa la odihnit cateva minute, de preferinta cat se bea un pahar de cola. 
Se ia o tigaie, de preferinta mai mare si de preferinta curata, care se pune pe foc.
Cand se incinge putin tigaia, de preferinta se lasa cola din mana si se pun cubuletele de slanina de preferinta in tigaie.
Se amesteca usor cu o lingura de preferinta din lemn si de preferinta de la stanga spre dreapta sau daca preferati de la dreapta la stanga, important este sa se pastreze sensul pentru a nu se taia icrele!
In timp ce amestecati se cauta un borcan, de preferinta si asta curat si se pune un nou pahar de cola.
Se deschide geamul si se umple o oala cu apa de preferinta rece. Se arunca peste apa peste cainii care s-au adunat sub geamul tau deschis.
Se pune vata in urechi pentru a nu mai auzi vecinii care pomenesc stramosi decedati ai mamei tale care gatesti la ora 2 din noapte.
Se amesteca iar in sensul dorit si se presara praf de sare, atat de gingas ca si cand presarati petale peste sanii unei fecioare.
Dupa un timp care variaza in functie de cat de tare e focul, cat de batran a fost porcul si cat de tare injura vecinii,  luati tigaia de pe foc si scoateti jumarile intr-un recipient de preferinta curat.
Lasati tigaia sa se raceasca in timp ce va frigeti incercand sa mancati o jumara fierbinte. Injuati decent, sa nu creada vecinii ca le raspundeti la injuraturi, puneti ceva metalic sub borba si turnati incet icrele.
Lasati la racit pana a doua zi cand va intoarceti de la cimitirul unde ati fost sa puneti niste lumanari pentru a linisti spiritele stramosilor materni pomeniti de vecini.

Consumati moderat, de preferinta cu ceapa rosie sau  verde.
Pofta mare


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu