Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 14 august 2010

Nostradamus versus Caragiale

Primele 4 stiri ale zilei de azi in ordinea aparitiei la tv.

Un bebelus a fost calcat/ spulberat / nimicit / ( depinde de postul tv ) pe o trecee de pietoni de catre un sofer imprudent . Imagini socante , prim planuri ale caruciorului pe asfalt si cu zoom in pe imaginile accidentului. Important este ca aceste imagini sa fie reluate la nesfarsit cu incetinitotul in asa fel incat sa vada toti cum a zburat bebelusul lovit ...Declaratii ale martorilor accidentului si transmisii live de langa boschetul unde a aterizat copilul . Andreea ai legatura .....

O fetita de 11 ani a fost violata si ucisa cu surubelnita de un prieten de pahar al unchiului ei . Imagini cu violatorul , interviuri in exclusivitate cu el si declaratii ale vecinilor O reconstituire urmata de filmarea insistenta a gropii unde a fost ingropat cadavrul .

Videanu a donat doar 2000 euro pentru .habar nu am ce . Pentru ca, fix mi se rupe de Videanu

Monica Colombeanu a declarat ca nu e corect sa Iri sa o insele cu alte parasute .
Asta ar fi fost de fapt stirea principala a zilei de azi daca nu avem imagini socante cu bebelusul.


Alte stiri ? Hm . Exista dar nu intereseaza pe nimeni.
Faptul ca la rusi le-a luat foc tara si mor aia pe capete sau ca sunt dati afara din Franta toti tiganii sunt stiri triviale care ar trebui bagate intre reclama la dero si aia cu marmota .Faptul ca pentru prima data un presedinte al Israelului viziteaza Romania nu ii intereseaza nici macar pe cei din guvern ...

Eu am gasit o alta stire care in orice tara civilizata ar starni zambete si pentru care initiatorul legii ar trebui inchis la glumeti :
Din cauza lipsei de bani pentru armata , Romania trece la o armata in care soldatii vor dormi la ei acasa , vor avea slujbele normale si vor face instructie doar cateva ore in week-end .
Ei vor fi convocati pentru a apara tara in caz de razboi ...
Stati putin , asta nu e garda nationala ? Parca a mai fost asa ceva dar atunci era condusa de Titirca Inima Rea - cherestegiu, capitan in garda civica. ?

Nostradamus ? Ala era mic copil in comparatie cu conu Caragiale
Nimeni nu a prezis viitorul Romaniei mai bine el....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu