Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

duminică, 19 mai 2013

Femeia...ca o carte.


Deoarece se stie ca barbatii sunt porci si fara cultura generala, femeile moderne au luat initiativa
Satule fiind de discutiile de genul " adu-mi si mie berea aia din frigider " sau " iar ai ars mancarea fa proasto ",  ele au hotarat ca trebuie sa poata purta si discutii mai elevate cu sexul tare.
Generatii intregi de femei au observat ca barbatii se umplu de cultura atunci cand sunt la toaleta, folosind in acest scop oaresice carti sau reviste. Neavand acces in spatiu privat al masculului, ele s-au gandit prelung si apoi s-au tatuat ! Cercetatoarele britanice le-au indicat femeilor din lumea intreaga unde poposeste cel mai des privirea barbatilor si urmarea a fost o multime de carti, catrene sau chiar picturi pe partea dorsala feminina. Astfel, barbatii pot sa invete limba chineza, japoneza sau celtica de balta. Pot, de asemenea, sa citeasca biblia

sursa foto

sau sa admire peisajul amazonian. 
sursa foto
Din cauza acestor tatuaje, studentii prefera sa invete de la femei in loc sa mearga la biblioteca, iar alti barbatii nu mai au nevoie de animal planet.
 Unele femei au mers si mai departe si si-au tatuat pe noada indemnuri mobilizatoare de genul " coboara si-n beci, voinice "

sursa foto
 iar unele si-au tatuat direct pretul sub forma unui cod de bare, pentru a nu mai pierde timp cu negocierile.
sursa foto
Barbatii au preluat si moda asta si s-au hotarat sa culturalizaze femeile dupa modelul cercetatorilor britanici, tatuandu-se in zona unde poposeste des privirea feminina, Asa au aparut tatuajele din zona pieptului si cele din preajma ombilicului.
sursa foto

8 comentarii:

  1. Unele tatuaje, daca sunt facute cu cap, nu sunt tocmai ridicole. As indrazni sa spun ca mi-as face tatuaj, insa alegerea privind zona si continutul e destul de dificila.

    RăspundețiȘtergere
  2. absenta_nemotivat19 mai 2013 la 15:11

    hmm...stiu si eu? oare un tatuaj care sa tune "hai pe foe!" intr-o zona oricat s-ar vrea ea de sensibila ar crea incurcaturi majore? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. foe asta e pericuulos rau !
      nu recomand sub nici o forma :))
      http://ro.forgeofempires.com/page/

      Ștergere
  4. chiar cunosc o individa cu cod de bare.
    imi imaginez mereu ca face DING la casa, in supermarchet.

    RăspundețiȘtergere