Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 20 iunie 2012

Incompatibili versus Incompetenti

Domnul Mircea Diaconu a fost declarat incompatibil cu functia de ministru al culturii si, in cursul zilei de ieri, si-a dat demisia.  Bine i-au facut astia ! Ce dracu cauta un om ca el in cloaca politica ?
A fost el vreun activist jegos al partidului comunist ? A facut polittie politica ? Are afaceri de 'jdemiliarde cu statul ? Pai atunci cum naiba sa fie declarat compatibil ?
Du-te bai nene Diaconu, si-ti vezi de teatru si familie ! Lasa-i pe cei care nu stiu sa faca nimic sa ne lucreze cum stiu ei mai bine!
Tot ieri i-am vazut la tv pe urmatorii :
 • Adriean Videanu, fostul primar si ministru al bordurilor, care radea de imcompatibilitatea lui Mircea Diaconu  in timp ce se jura pe o bordura falsa ca el nu a furat bani de la Hidroelectrica.
 • Roberta lu' Nastase, sau cum o cheama pe dama aia care era frumoasa in tinerete, radea si ea de Mircea Diaconu  in timp ce ii  numara de zor pe cei zece parlamentari din sala de sedinte si ii dadea intotdeauna un alt rezultat.
 • Domnul presedinte Basescu radea ca prostul de doctoratul lui Ponta, in timp ce o declara pe aia mica a lui, Ebola, compatibila cu limba romana si Parlamentul European. 

Cam astia ne sunt conducatorii ! Imediat ce apare unul cu ceva in cap, trebuie pus sub interdictie, declarat nebun si trimis la munca de jos. Dupa Mircea Diaconu urmeaza Patapievici ! Desi nu sunt un fan al personajului Patapievici de cand acesta isi foloseste limba pentru a sterge fundul presedintelui Basescu, consider ca e mult mai bun decat toti tembelii care compun actuala clasa politica romaneasca.
Bai incompetentilor ! Bai compatibililor! Mai lasati si personaje inteligente sa faca ceva bun in Romania ! 

8 comentarii:

 1. Vai de noi, Sfintia Ta! Ce am fost si ce am ajuns!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sau ceva rau! De ce sa faca bun? Sa faca rau, ca merita!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. la revolutie cine striga din balcon : ''faceti loc,faceti loc sa treaca noi conducatori''? actorasul. ce zici facem un schimb de link? te-am adaugat in blogroll

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. multumesc pentru adaugare, dau eu nu sunt adeptul schimbului de link-uri :)

   Ștergere
 4. Merităm rău. Atrage, e sexos, dă senzație de sațietate...o gâdilă.:)
  Și până la urmă de plictiseală facem toate astea haotic:ne trezim cu prea mult din puținul ne-simțit.
  Textul lui Dinică de mai jos, este cred semnificativ nu pentru românia ci e amprenta popo rului ăsta.
  De ce n-ar înainta: "scapă cine poate"? Pentru că ăsta a rămas principiu ghidant..
  :)
  Și mai mi se pare ceva fascinant, Legile scrise și nescrise. Suntem prea proști în fața lor.În fapt suntem niște ne-născuți(făcuți) treziți brusc în fața idolatriei Șmecheriei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. asta cu bunul simt e cu dus si intors.
   in fata nesimtirii nu stiu cum putem sa replicam doar cu bun simt ...

   Ștergere