Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 27 mai 2010

Poporul roman

Nu exista .
Suntem doar o adundaura venita aici din diverse parti ale lumii .
Aceasta adunatura nu are nimic in comun . Eu personal nu ma mai simt facand parte din poporul roman . Nu gasesc acum lucruri comune cu cei care se lauda ca sunt romani .
In afara de limba nu stiu alte lucruri care ne leaga . Dar si asta va disparea foarte curand . Engleza capata o pondere tot mai mare si limba romana nu mai e stiuta decat de cativa sarmani de care rade lumea ca " e fraieri si citeste ".
Sa revin la ce simt eu acum .

Haideti sa luam in consierare un scenariu absurd :
Romania e atacata si e pe cale sa fie cucerita .
Pe mine personal ma doare fix in ...basca . Pentru ca eu gandesc ca oricine ma va conduce va fi mai bun decat astia de acum . Asa ca " aprob pozitiv "
Sa continuam scenariul : va fi o mare chemare la oaste si teoretic toti ar trebui sa mergem la razboi .
Dar vine cuceritorul si le spune celor care lucreaza la CFR : "daca voi nu mergeti la razboi va voi pastra salariile si veti avea in continuare un loc de munca ". Liderii lor vor accepa in graba oferta , mai ales ca lor li se vor da din timp niste bani din aia adevarati .
Pensionarii nu vor merge la lupta pentru ca ii dor oasele si , oricum stiu ca ii va lua dracu in curand .
Poporul roman din ardeal nu va merge la lupta pentru ca nu vrea sa lupte alaturi de "Miticii" de la Bucuresti .
Poporul roman din moldova e prea preocupat de saracia de acolo si spera ca cei care vor veni nu le vor lua atat de mult precum le iau conducatorii romani . Asa ca nu merg la razboi .
Poporul roman din banat are o mare durere in dos fata de restul Romaniei . Si bine face .
Bucurestenii vor spune ca ei nu poarta razboi . Se vor descurca ei si cu noii cuceritori ca doar ei "este smecheri de capitala "
Profesorii ar merge la razboi , au anuntat deja ca merg la razboi ca prea mult si-au batut joc de ei toti pana acum . Dar liderii de sindicat care si-au luat partea in euro si vile vor aparea la tv si ii vor indemna pe colegii lor sa nu intre in greva ca , nu-i asa ? copilasii nu au nici o vina ...
Copii se bucura ca vor invata o limba straina noua .
Romania . Care Romania ?

Poporul roman ? Nu exista asa ceva ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu