Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 3 mai 2010

Opozitie

Partidul liberal e in opoztie ca a a pierdut alegerile.
PSD este in opozitie pentru ca Geoana s-a scapat in pampersi cand a auzit de flacara violeta si apoi s-a bucurat prea devreme
UDMR e in opozitie pentru ca ei sunt maghiari si sunt minoritari deci nu au cum sa fie la putere .
Vadim e in opozitie pentru ca s-au scumpit medicamentele si nu isi mai poate permite decat calmante sub forma de supozitor .
Partidul conservator e in opozitie pentru ca la antene sunt doar scandaluri cu pitici porno si aia nu voteaza cu securistii .
Partidul independentilor e in opozitie pentru ca ei sunt independenti si nu fac parte din nici un partid in afara de partidul independentlor fara partid .
Partidul democrat si-a schimbat de atatea ori titulatura si " aroma " politica incat a fost si este : democrat pentru ca asa e cheama acum , liberal pentru ca e cool sa fii liberal , national pentru ca e al intregului popor , socialist pentru ca el tine cu oamenii de rand si vrea sa le fie bine la profesori , medici si pensionari . Ei sunt in opozitie pentru ca toate celelalte partide ii critica si ii iau la rost ca sunt doar o adunatura de idioti care nu au nici o legatura cu guvernarea .
Presedintele e in opozitie pentru ca nu il lasa partidele sa guverneze asa cum vrea el . Cum vrea el depinde insa cand il intrebi : dimineata inainte de a doua jumate de whisky sau seara cand mai are putin din a 6 -a .
Fondul monetar e in opozitie cu toate tampeniile si elucubratiile antieconomice ale guvernului .

Cine dracu e la putere in tara asta ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu