Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

miercuri, 10 martie 2010

S-au scumpit tigarile !!!

Nu ma refer la alea cu timbru . Alea se scumpesc zilnic si nu mai cunosc pe nimeni care le cumpara . S-au scumpit la tigarile de contrabanda .
Sa fie bine inteles . Eu stiu asta de la un amic ce are un prieten care a auzit de la un vecin care are o sora ce lucreaza la firma bunicului unei prietene a cuiva care spala parbrize .
Asa am aflat si eu. Nu stiu cum pot unii sa cumpere tigari fara timbru .
Ei nu stiu ca toae timbrele de la tigari se duc direct in bugetul ministerului transporturilor persoanelor cu handicap major de gredul 11 ?
Ei nu isi dau seama ca fara timbrul de pe tigari economia romaneasca va intra in colaps?
Ca fara banii de pe acest viciu infect si infernal profesorii nu vor mai avea bani de concediu iar pensionarilor nu li va mai da viagra pe reteta ?.
Acum , ca am stabilit asta sa revenim la tigarile de contrabanda .
Nimeni nu stie sa spuna exact unde se vand ; nici politia , nici fiscul , nici garda de mediu . Dar spunea amicul mei care a auzit de la ....., ca acolo se gaseste si vodca fara timbru . Si cafea fara timbru . Totul la juma de pret fata de hipermarket. Cum naiba reusesc aia sa aiba preturi atat de bune in conditiile in care presupun ca trebuie sa dea spaga si la vama si la politistul de cartier. Incep sa ii admir pe oanenii astia . In ciuda tuturoe vicisitudinilor si a piedicilor puse de stat reusesc sa ofere "produse la preturi competitive ".Astia nu se plang niciodata , te servesc exact cu ce iti doresti si sunt mereu la dispozia cetateanului . Nu sunt ei potriviti sa fie in guvern ?
Vad ca am inceput sa aberez . Si asta pentru ca tigari de contrabanda nu exista cu adevarat . E doar un zvon rautacios al dusmanilor ministresei parcarilor si celui care se afla peste ea . Contrabanda , sancru si politicieni corupti care se zgarma toata ziua cu destiu in c.. in timp ce voteaza legi tembele exista doar la televiziunile mincinoase ale mogulilor care vor sa fure sarea si cec-ul .
Hai ca dau un telefon amiculul meu sa il intreb daca exista cola ruseasca ....

Un comentariu: