Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 13 martie 2010

Panta rei ...

Ce isi doresc femeile ?
Depinde , ar raspunde majoritatea dintre ele .
E adevarat . dorintele femeilor se schimba odata cu varsta .
In copilarie , adica pana la 30 ani , femeile si-l doresc pe Fat Frumos .
E musai ca el fie cel mai frumos barbat din lume , sa fie destept si cu multi bani . Sa le iubeasca si sa le rasfete zilnic doar pe ele .
In adolescenta , (pana pe la 50 ani ), femeile lasa stacheta putin mai jos dar nu foarte mult . Acum isi doresc un barbat adevarat langa ele . Frumusetea care conteaza e mai putin fizica si mai mult interioara . Apreciaza la un barbat felul cum o tine in brate mai mult decat acrobatiile sexuale . In schimb , se pune mult mai mult accent pe stabilitatea emotionala si financiara . Vor sa se simta iubite si ocrotite in aceeasi masura . Au aparut copiii si femeile isi doresc de la barbat sa fie un sot iubitor dar si un tata pentru copii .
La varsta deplinei maturitati, ( pana la 80 ani ) femeile isi doresc barbatul partener .Sa le fie partener in toate domeniile . Isi doresc omul care sa le inteleaga si alaturi de care sa infrunte dificultatile vietii.
Odata cu cresterea copiilor cresc si necesitatile materiale .
Acum e momentul in care cuplurile au probleme mari .Dupa atatia ani de convietuire intervine rutina . Asta, alaturi de greutatile zilnice in combinatie cu tentatiile inerente ii imping sa faca greseli .
Este greu de trecut peste toate dar nu imposibil . E nevoie mai mult ca oricand de comunicare . Fiecare partener trebuie sa faca eforturi uriase pentru a pastra si a dezvolta in continuare relatia . In aceasta perioada dorintele femeii fluctueaza pentru ca si ea trece printr-o criza . Isi doreste ca barbatul sa fie amantul perfect pentru ca simte cum ceasul biologic inainteaza . Isi doreste in acelasi timp ceva nou . E satula pana peste cap de omul alaturi de care a trait atat de mlt timp . Incepe sa ii vada defectele si uneori sa le caute . Face comparatii intre respectivul si barbatii pe care ii vede zilnic la televizor , pe strada sau la munca . Mereu comparatia asta va fi defavorabila partenerului . Sa nu uite insa ca la fel se intampla si la el . Uita uneori ca femeia care i-a nascut si crescut copii , care l-a ingrjit atat timp nu mai are cum sa aiba silueta unei fete de 20 ani . Nu mai are cum sa aiba prospetimea unei femei care abia debuteaza in viata . O priveste pe ea cum se da seara cu tone de creme si isi pune castraveti si felii de ceapa pe pleoape . E greu de depasit asa ceva ceva . Dar nu imposibil .

Stiti ce nu se schimba niciodata ? Zambetul .
Acolo trebuie sa ne uitam cand dorim sa vedem parteneru;l de viata asa cum l-am vazut atunci cand ne-a fermecat . Zambetul ramane acelasi la 20 ani si la 80 ani . Acolo trebuie sa ne cautam linistea .
In zambetul partenerului .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu