Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

duminică, 5 iunie 2016

Vecina de la sase si alti oameni in toata Firea

In Bucuresti a castigat Firea si PSD-ul, dar acum hai sa fim seriosi, cu cine dracu sa voteze vecina mea de la 6, vanzatoare de morcovi chinezesti in piata Veteranilor? Cu PNL-ul n-a votat in viata ei, ca aia e telectuali si nu se uita la o proasta ca ea...De Nicusor Dan (cel care are un plan..hahaha) a auzit ceva, cica e un homosexual ghei de opera, ( Doamne iarta-ma! ) Pe ailalti nu-i stie, asa ca ...sa-i ia dracu, deci a dat cu stampila peste tot cu Pesedeul. Stie ca astia de la pesede sunt hoti, dar oricum toti fura asa ca macar sa fure ai nostri, nu homosexualii ghei sau penelistii aia care au vrut sa il spanzure in '90 pe domnu Iliescu.

Aud tot felul de vaicareli. Vaaaai, au castigat comunistii Bucurestiul! Vaaai, dezastru! Vaaaaaai, o sa fure Firea!
Cine striga asa ? Oamenii de dreapta, intelectualii care citesc Click si corporatistii spalati pe creier, in general oameni care isi fac cumaparaturile de la Megaimage si ii doare in cur de pretul abonamentului de metrou. Astia au votat cu Nicusor Dan si uite ca a iesit pe locul 2!

In urma acestor alegeri ramanem cu cateva concluzii
Pesedeul este si va ramane partidul cel mai bine organizat din Romania. Au oameni in teritoriu, au organizatori excelenti si in general sunt buni administratori. Deocamdata este in crestere pe baza diluarii pana la disparitie a partidelor de dreapta.

PNL practic nu mai exista. Dezamagirea sustinatorilor dreptei este imensa. Prestatia ciudata a presedintelui Johannis si faptul ca PNL-ul a fost condus de o tanti alintata "Saltelutza" au adus PNL-ul la o lipsa de credibilitate similara cu anii 1990.  Daca nu isi gasesc rapid un lider credibil, acest partid va disparea de pe scena politica principala. Pana si eu, un om care are credinte economice liberale, am evitat sa pun stampila pe ei! ( doar pe ei, pentru ca in rest i-am votat ca de obicei pe toti ...)


Am lasat la urma USB-ul lui Nicusor Dan. Astia au un mare potential daca :
-Nicusor Dan lasa prostiile de gen salvati balenele cu blana si se va transforma rapid intr-un om politic adevarat.
-Va aduna langa el oameni cunoscuti, oameni respectati de comunitatile locale si va transforma minusculul partid in unul national.
-Va evita tentatia facila de a creste spectaculos adunand parlamentari de la PSD, PNL, PPDD...etc. Atentie! Lumea i-a votat pentru ca ii considera un partid antisistem, un partid necorupt. E deajuns sa il bage in partid pe unul de la liberali si totul se va termina inainte sa inceapa...




2 comentarii: