Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 21 februarie 2017

Apartamente in dezvoltari rezidentiale sau in blocuri vechi ?

Apartamentele vechi au suprafete relativ mici. Apartamentele vechi sunt in blocuri vechi, deci pot aparea probleme cu tevile, instalatiile, etc. Apartamentele vechi le gasim de obicei in zone aglomerate, cu trafic infernal.  In acelasi timp apartamentele vechi sunt  bine pozitionate. Blocurile vechi, in marea lor majoritate, nu au probleme seismice si sunt bine construite. Blocurile vechi sunt situate in zone cu infrastructura accesibila ( metrou, piete, mijloace de transpport multiple ). Preturile de cumparare sunt destul de accesibile si sunt preferate de investitorii care cumpara pentru a inchiria.

Apartamentele din dezvoltarile rezidentiale au avantajul unor suprafete mari. Majoritatea se vand cu bucataria gata utilata. Multi dezvoltatori vand apartamentele noi sub pretul unor apartamente facute in perioada comunista. Fiind blocuri noi se presupune ca sunt mult mai stabile din punct de vedere seimic. Dezavantajele unor locuinte noi sunt  lipsa totala sau partiala a infrastructurii, pozitionarea in afara localitatilor si mai ales lipsa de incredere a cumparatorilor in felul cum sunt construite blocurile.

Daca vreti doar avantaje solutia e simpla: cumparati apartamente in blocuri construite recent de catre dezvoltatori seriosi in zone centrale sau ultracentrale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu