Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 3 noiembrie 2016

Cautam bona profesionista

Gigel  a fost crescut in spirit modern.  Parintii erau incantati de micul Gigel, dar mai ales de ei si de mintea lor deschisa catre modern si post modern. Nu l-au lovit niciodata, nu au strigat niciodata la el si inca de mic l-au lasat sa faca doar ce vrea el. Pana la 15 ani a avut mai multe bone profesioniste supravegheate online nonstop. Pe prima au dat-o afara cand avea copilul 5 ani pentru ca micul Gigel s-a cacat pe el  si nu a avut chef sa fie schimbat. Bona i-a schimbat pampersul impotriva vointei micului Gigel, asa ca  parintii au dat-o afara si au dat-o si in judecata pentru ca striveste personalitatea copilului. Pe ultima au concediat-o cand Gigel avea vreo 14 ani si bietul copilas a vrut sa se joace cu tzatzele ei. Bona nu numai ca a refuzat, dar l-a si certat spunandu-i ca nu e bine ce face. O sa va cruciti cand o sa va spun ce au patit sarmanii parinti cu bona asta noua. O nenorocire intreaga s-a intamplat pentru ca toanta de bona i-a facut nodul slab la sireturi si...stati sa vedeti. 
Cu scoala se impaca bine Gigel. Acum e in clasa a treia la Scoala Particulara de Moda si Creioane Colorate ( SPMCC) , cea mai scumpa scoala particulara din cartier. Acolo au o multime de carti de colorat din care invata tot ce trebuie sa stie un tanar modern: geografie, fizica, biologie si o data pe trimestru isi numara creioanele, deci fac si algebra! Sport nu se face acolo. Singura miscare pe care o face e de la masina cu care il aduce mamica dimineata pana in clasa. Anul trecut mamica lui Gigel l-a mutat pe acesta dintr-o clasa de la etajul doi  in alta de la parter, pentru a tanarul de 14 anisori dadea semne de epuizare fizica. Se trezea dimineata pe la 10, statea cam o ora in baie si apoi pleca la scoala unde ajungea in clasa epuizat, deci trebuia facut ceva!
Parintii lui Gigel se confrunta acum cu o alta criza. Zilele trecute Gigel a a avut un conflict minor cu o fetita de la el din clasa. Fetita are 17 anisori si nu a vrut sa mearga cu sarmanul copil in tufisul din curtea scolii. Din aceasta cauza Gigel i-a dat scos doi dinti, i-a dat trei picioare  in burta si apoi a fugit din cauza de strigatele fetei. A calcat in fuga pe siretul prost legat de tampita  de bona, a cazut si s-a julit la genunchi. Parintii lui Gigel au fugit cu el la institutul medico-legal. De acolo au scos o adeverinta cu julitura si acum vor sa o dea in judeacata pe infernala colega din cauza careia s-a julit Gigel, dar mai ales pe tampita de bona!  Partea proasta e ca si colega respectiva are parinti moderni si a fost crescuta ca si Gigel, deci si-a scos o adeverinta medico legala cu dintii scosi si vanataile de pe burta.
Dupa multe discutii cu parintii fetei si dupa un transfer bancar consistent s-a ajuns la pace, dar problema principala a ramas. 
Stie cineva  o bona profesionista cu gandire moderna, care sa inteleaga sensibilitatile si nevoie unui biet copilas?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu