Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 9 septembrie 2016

Lumina vine...

Lumina venea de la rasarit pana acum ceva vreme. Fratele mai mare avea grija sa luam de la el lumina, invatatura si palme peste cap.
Lumina de la rasarit ne invata ca toti oamenii trebuie sa fie la fel,  ca trebuie sa muncim pentru a ajunge in Raiul Comunist unde vom bea vodca impreuna cu tovarasii Lenin, Stalin, Hitler si alt apologeti ai socialismului national sau multinational.  Pentru a ajunge in raiul ala comunist s-a stabilit de catre organele de partid ca toti trebuie sa purtam acelasi tip de haine, sa mancam acelasi tip de hrana sanatoasa pentru a putea munci mai mult in folosul socialismului si sa nu cumva sa gandim altfel decat s-a stabilit de catre doctrina socialista. Cine misca in front este intai aratat cu degetul, apoi i se iau anumite drepturi  si daca respectivul nu se conformeaza urmeaza glontul in cap sau camerele de gazare.
Comunismul a murit la rasarit si incepeam sa ne intrebam de unde vom mai lua noi lumina, ca noi fara lumina nu putem sta. Asa cum ne invata marele savant Margineanu, lumina nu moare, doar se transorma, asa ca ea s-a mutat la Apus. Mutarea aceasta s-a facut pe nesimtite si cu schimbarea unor denumiri de termeni doctrinari. Nu i se mai spune socialism ci Corectitudine Politica si scopul este ajungerea intr-un Rai Democratik, dar socialismul poate fi usor recunoscut prin forma de manifestare. In primul rand este vorba de interzicerea gandirii diferite. Daca indraznesti sa gandesti altfel decat ei esti pierdut. Se aplica toate formele de pedeapsa vechi: aratarea cu degetul ca fiind element  necorespunzator, luarea numitor drepturi si bagarea la puscarie. Socialimul democratik nu te mai omoara direct ci doar te baga la puscarie, dar sa avem rabdare ca este inca la inceput.  Unul din multele elemente ce arata ca Lumina vine acum de la apus este incercarea de uniformizare a vietii cotidiene. Sunt recomandate aceleasi feluri de haine, acelasi tip de hrana sanatoasa ( pentru a putea munci mai bine pentru dezvoltarea sistemului democratik), acelasi tip de indoctrinare de genul cine nu e ca noi e impotriva noastra, etc...
Ei bine, dragi tovarasi,  aici nu mai tine. Suntem vaccinati deja impotriva socialismului de orice fel. Am trecut prin el, am vazut ca nu e bun si nu va credem nici pe voi. Puteti sa luati Corectitudinea Politica si sa o duceti in alta parte, unde oamenii nu au trecut inca prin socialism.  Vad ca ati inceput  deja in America, Anglia, Franta si alte tari unde oamenii inca o duc bine. Le urez celor care au intrat in zodia neagra a socialismului de tip nou sa fie tari si sa reziste.
Socialismul nu tine mult...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu