Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 20 septembrie 2016

Fetita unica si impecabila si irepetabila...

- Azi e luni. Ce vrei sa-ti cumpar, fetita mea unica si impecabila si irepetabila?
- Daca e luni, vleau o pisica flumoasa sa-i lup picioalele..
- Vaaaaai, ce copil dragalas! O sa iti aduc o pisica, fetita mea unica si impecabila si irepetabila, dar nu trebuie sa-i rupi picioarele. O doare si pe ea..
- Eu vleau sa-i lup picioalele si tu sa taci!
- Vaiii, ce personalitate are copilul asta! Ptiu! Sa nu-ti fie de deochi! Uite draga mea sotie , vezi ca educatia moderna da rezultate? Am facut exact ce au spus cercatatorii britanici, nu am certat niciodata copilul, l-am lasat sa faca mereu ce vrea si uite ce copil reusit avem! Niciun copil de patru ani nu are asa o personalitate!
...............................
- Azi e luni. Ce lectii facem azi ?
- Azi facem nimic! Azi esti prost! Hi, hi, hi! Tatiiii! Hai sa vezi ce gluma buna am facut azi!
- Vaaaai, fetita mea unica si impecabila si irepetabila. Ia spune ce gluma ai facut?
- I-am spus profesorului particular ca e prost! Hi, hi, hi!
- Ce glumeata esti tu, fetita mea unica si impecabila si irepetabila! Vezi draga mea sotie, ca am avut dreptate sa facem ce au spus cercetatorii britanici si sa nu o ducem la scoala? La banii nostru ne permitem homeschooling si uite ce copil reusit si glumet avem! Fac pariu ca prostii aia care merg la scoala nu sunt atat de glumeti.
................................
- Azi e luni. Vin pe la tine, pisi?
- Azi  vreau sa stai in maini cu o farfurie pe piciorul stang! Hi, hi, hi! Tatiiiii, hai sa iti spun ce i-am facut lui Gicu!
- Vaiii, ce desteapta esti tu. Pot sa fac pariu ca nicio tanara domnisoara care absolventa de Arte Frumoase si Ikebana la fara frecventa nu stie sa se poarte asa bine cu un baiat! Nimeni nu are asa o fetita  unica si impecabila si irepetabila.
.................
Azi e luni si se implinesc sase saptamanani de cand tati nu mai e. A sosit timpul sa deschid scrisoarea pe care mi-a lasat-o.
"Fetita mea unica si impecabila si irepetabila. Tu ai fost minunea mea inca de cand te-ai nascut  si am stiut ca esti speciala si  deosebita. Ti-am dat cea mai buna educatie posibila, te-am ferit de boli si suferinte, ti-am facut toate poftele si am reusit sa te fac fericita! A meritat efortul, pentru ca tu esti fetita mea unica si impecabila si irepetabila! Acum e momentul sa iei controlul asupra vietii tale. Traieste-ti viata cum vrei tu , fara sa tii cont de ce spune lumea, mananca sanatos si fii vesela! Bani nu ti-am lasat, ca am cheltuit tot cu educatia ta si cu obligatiile  fata de tine! Succes in viata!
P. S. : Nu iesi din casa si fereste-te de contactul cu ceilalti oameni,  pentru ca asa cum ne-au sfatuit  cercetatorii britanici,  nu  te-am vaccinat niciodata. "

sursa foto

Un comentariu: