Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 26 august 2016

Mare concurs!

E la mare moda cartea "Biblia pierduta " scrisa de Igor Bergler.
Eu am citit-o si nu e rea deloc.  Nu va asteptati la ceva spectaculos, ceva de premiul Nobel, dar e o carte scrisa bine si care poate fi citita la mai multe niveluri.
 Citind-o mi-am dat seama ca sunt multi scriitori buni in Romania, ca sunt si oameni care pot scrie frumos, inteligibil si fara fite cartaresciene.  Eu stiu cel putin cinci bloggeri care pot scrie la acest nivel si chiar mai sus, de aia ii rog sa faca un pustiu de bine si sa publice o povestioara scurta din genul fictiune.

Care sunt regulile concursului?
In primul rand sa fie in limba romana si sa fie scrisa, nu copiata. (admiratorii literari ai domnului Ponta nu pot participa)
In al doilea rand sa fie ceva de fictiune, sau pseudofictiune. 
Poate participa oricine cu orice fel de povestire care nu face parte dintr-un volum tiparit oficial.
Inscrierea in concurs se face la fel de simplu. Scrieti, postati unde vreti voi ( orice, dar sa fie pe facebook)  si introduceti in cadrul povestirii un link spre aceasta postare, ca sa stiu si eu cui ii dau premiul! Pentru siguranta trimiteti si un mesaj privat pe facebook sau unde vreti voi ( Nu ma sunati intre 2 si 4 noaptea!)
Jurizarea se face simplu si in concordanta cu timpul in care traim: se numara like-urile de pe facebook si cel cu numarul mai mare va castiga premiul.
Cum adica ce premiu? Nu v-am spus de la inceput? Da! E vorba de "Biblia Pierduta" a lui Bergler.  O am deja pe birou si va asteapta. Premiul va fi trimis prin posta celor care nu sunt din Bucuresti, inmanat de mine bucurestenilor care vor sa ma deplasez spre ei sau de Mioara insasi celor care vor sa-si ridice premiul din Cotroceni.
Bafta!
P.S. Concursul incepe acum si dureaza pana luni 29 august 2016. Castigatorul va fi anuntat marti dimineata si premiul va putea fi inasat oricand dupa ziua de marti.

3 comentarii: