Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 4 iulie 2016

Fustite blonde...

Gigi iese vesel pe usa si se opri in fata blocului sa-si aprinda o tigara. Trage un fum si porneste spre metrou. Pe strada lume multa, grabita in drum spre serviciu. Deodata observa o coama blonda la vreo suta de metri in fata lui. Grabeste pasul si isi da seama ca respectiva aparitie e si ea grabita. Porneste in mars fortat si se apropie cu greu de minunea blonda. O admira cateva secunde din spate si apoi o depaseste aruncandu-i o privire scurta. "Ptiu!  Mi-a stricat asta ziua! Cine dracu le da voie la femeile de peste 100 de ani sa se vopseasca blonde?" Gigi incetineste pasul si se uia prin jur. Numai lume terna, cenusie...Deodata vede o sclipire rosie in spatele lui. Se opreste sa-si aprinda o noua tigara si se uita mai atent. O rochita rosie falfaie in capatul strazii, tocmai de unde a venit el. Se retrage din suvoiul de oameni, isi scoate telefonul si se uita preocupat la el in timp ce se priveste la rochita rosie ce se apropie. Cand rochita era la vreo zece metri de el, din scara de bloc din spatele lui iese o alta rochita, galbena si mult mai scurta decat cea rosie. Gigi uita instantaneu de cea rosie si porneste dupa aia galbena. Dupa cativa pasi apare o fustita roz de sub care porneau niste picioare lungi si nervoase. Binenteles ca cea galbena a fost uitata pe loc si sarmanul Gigi trecu strada in urma celei roz. Cand ajunse in dreptul ei arunca o privire si injura cu voce tare: "Asta are nasul mai lung decat cracii!" 
La trecerea de pietoni opri o masina si din ea aparu intai un picior lung si bronzat, o posetuta, apoi celalat picior lung si apoi un bust incredibil! Gigi uita de tot si de toate si se aseza cuminte la semafor in spatele picioarelor cu bust incredibil. Deodata il lovi mirosul! "Bai, asta s-a spalat ultima data la inundatie! Cretina dracului!" isi spuse Gigi si se dadu doi pasi inapoi.
La metrou era intotdeauna cel mai greu. Lume multa, fustite multe, busturi multe. Gigi se uita rapid prin multime si se pozitiona langa blonda cea mai blonda. Se uita la ea, se uita imprejur si observa la cativa metri de el o bruneta superba cu ochi verzi si ....cu un decoleu ce dezvaluia ca are piercing in buric. Incerca sa se deplaseze rapid spre ea dar atunci ajunse metroul in statie. Cu chiu cu vai Gigi ajunse in spatele brunetei dar in ultimul moment in fata lui se pozitiona un tip mai inalt decat el, in pantaloni scurti si maieu patat.
Usile se inchisera si Gigi se pomeni inghesuit intre ala cu maieu si un zugrav ce il lovea cu o galeata peste picioare. Degeaba incerca Gigi sa se miste, era imposibil. Inclina usor capul si vazu ca metroul era aproape  gol si doar in jurul lui si a brunetei fara sutien era inghesuiala! Tipul inalt din fata lui ridica o mana sa se tina de bara si Gigi simti ca lesina. Nenea ala se dadea cu ceapa in loc de deodorant? Inchise ochii si incerca sa se gandeasca la lucruri frumoase, fustite rosii si blonde...si in momentul ala simti o mana pe cur! Incerca sa se retraga, sa se intoarca, ...degeaba.... 
Trenul se opri, Gigi iesi rapid din metrou si rasufla adanc. Pe langa el treceau blonde  cu fustite scurte, brunete cu decolteu, dar Gigi nu vedea nimic! Il usturau ochii si in nari avea miros de ceapa...

sursa foto

Un comentariu:

  1. Ceapa atrage microbii și îi ține captivi cică. Dar dacă îți pune o mână pe cur, aia nu mai e ceapă serioasă! :))

    RăspundețiȘtergere