Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

luni, 16 mai 2016

Hienele multipremiate

Cinematografia romaneasca a castigat iar nu stiu ce premiu pe la Cannes si la Hollywood si la Bollywood. Vorba unui clasic in viata: cui ii pasa? cui ...mea ii pasa ?
Genialii regizori romani autointitulati "noul val" au gasit schema prin care sa impresioneze juriile de specialitate de la festivaluri. Se ia o situatie nasoala din Romania si se filmeaza alb-negru sau cu multe nuante de gri. Muzica trebuie sa fie tiganeasca de jale si se filmeaza multe prim planuri cu morti si tigani. Uraaa! Uite premiul cel mare! Sa fim mandri de ei ne reprezinta peste hotare mai bine ca Hagi si Nadia Comaneci la un loc!
Ba sa fim seriosi, astia nu au nimic in comun cu mine sau cu cei pe care ii cunosc eu. Voi ati vazut vreun film de-al lor? Ati dat bani la cinema sa vedeti chestii urate si sinistre filmate pretentios si prezentate hipstereste drept filme de arta? Regizorii romani multipremiati se plang ca romanii sunt prosti si nu merg sa le vada filmele. Regizorii romani genialoizi urla ca tampitii de romani nu ii apreciaza ca aia de la can sau holiud si boliud. Oare de ce ? De ce romanii nu dau bani pentru a vedea niste capodopere? Hai sa va spun eu, bai regizorii de doi bani.
Lumea stie ca sunteti niste hiene care nu au nicio legatura cu realitatea romaneasca. Profitati de situatii sinistre pentru a va da mari. Nu e nicio deosebire intre voi si cei care filmeaza cu telefonul copii mancati de caini. Si ei si voi ati gasit secretul succesului socand cu scene macabre si situatii sinistre. Filmele voastre put a moarte si tristete! De aia nu dau oamenii nici doi bani pe voi si pe filmele voastre. Sunteti niste hiene profitoare ale societatii. La munca, bai! Lasati filmele si gasiti-va o meserie serioasa! Faceti-va paznici la zoo sau maseori de animale stresate. Faceti orice, dar lasati-ne in pace cu pretentiozitatile voastre rasuflate...

P.S. Voi, cei multipremiati la festivaluri, v-ati intrebat vreodata de ce televiziunile care dau a enspea oara filmele Nea Marin miliardar sau seria B.D. au rating urias? Pentru ca lumea s-a saturat de uratenii. S-a saturat de chestii nasoale si vrea sa se mai si relaxeze!
Dar e greu sa faci comedii bune. E foarte greu. Stiti si voi. De aia faceti doar dramolete cu morti si tigani si copii violati de tigani si morti si ,,,

5 comentarii: