Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 23 februarie 2016

De Dragobete toate femeile sunt grase!

24 februarie e o zi pe care orice femeie normala o uraste din rasputeri.De Valentin totul a fost bine. S-a machiat, fardat, rujat, parfumat si apoi a iesit la restaurant sau la shaormerie... in functie de "iubi".
Cu Dragobetele e altceva! In fiecare an, la sfarsitul lui  februarie i se aminteste brutal ca vine primavara. Zilele astea sunt zile de chin, de jale si de lacrimi. Acum se fac cele mai mari vanzari la creme, ceara si aparate de smuls mararul. Tot acum, lucratorii de la saloanele de imfrumusetare dau foc  in fiecare seara la cativa saci de par de pe picioare, maini, axile si mustati.

Femeile se chinuie, plang si injura. Il injura pe "iubi", pe mama lui si mai ales ca vine primavara si ele sunt grase! Dupa ce au purtat o iarna intreaga pantaloni si trei randuri de dresuri, odata cu caldura vine si  vremea sa-si aeriseasca... Partea cu smulsul parului e cea mai usoara. Degeaba isi admira axilele curate si picioarele lungi si fara pic de par, ca oglinda le arata  tot ce au mancat de la Craciun incoace! Acestea sunt zilele cand vezi  gramezi de disperate care alearga de nebune prin parcuri...
Asta e adevaratul motiv pentru care fetele sarbatoresc Valentinu si injura cand aud de Dragobete...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu