Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

marți, 8 septembrie 2015

Drama refugiatilor

Guvernul cauta disperat o solutie pentru a-i caza pe cei 1750 de refugiati repartizati de Uniunea europeana . Avand in vedere lipsa spatiilor de locuit din Bucuresti, guvernul a propus ca refugiatii sa fie cazati in zonele rezidentiale care au ramas de ani de zile cu apartamentele nevandute,  respectiv “ Sud Rezidential “ si “ Militari Residence”.  




Reprezentantul refugiatilor, domnul  Ali Salaam, a respins indignat oferta guvernamentala, declarand ca ei nu au plecat din tara lor ca sa stea in Militari sau Berceni!
- Pana si cele mai sarace regiuni din Siria arata mai bine ca Militariul! Chiar si acum, dupa bombardamente,  Libia are blocuri  mai frumoase si mai bine construite decat cele din Berceni!  

Negocierile intre refugiati si guvern continua, primul ministru incercand sa faca rost de locuri de cazare in locuri mai civilizate, precum Rahova, Ferentari sau Giulesti…

2 comentarii:

  1. Daca ar grabi judecatorii procesele coruptilor, s-ar elibera multe si mult mai frumoase spatii de locuit ale celor ce se vor muta la Rahova.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ubi bene, ibi patria, în cazul de faţă, Germania fiind cea mai bună opţiune pentru ei, dar şi pentru unii de-ai noştri.

    RăspundețiȘtergere