Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 10 septembrie 2015

Criza shaormei


Mi-am propus ca in viitor sa vizitez India. Din spusele prietenilor mei care au fost pe acolo, India este o tara fascinanta, cu oameni de toate felurile, mancare buna si peisaje indescriptibile. Ei bine,  dupa decizia de ieri a partidului aflat la putere acolo, nu imi mai doresc atat de tare sa ajung acolo.
Partidul popular nationalist indian a interzis shaorma!  Shaorma de vita era interzisa deja, ca indienii aia cam venereaza vacile, dar acum au interzis pana si shaorma de oaie! Cum si de ce? Pentru ca nationalistii aia indieni sunt vegetarieni si considera ca nu e bine sa omori animalele. Aceeasi vegetarieni considera ca e ok sa manance peste, deoarece in cartea lor sfanta se spune ca pestii sunt deja morti atunci cand sunt scosi din apa, deci nu e crima. Io nu mai inteleg nimic! Pai bine, mai indienilor, pestii aia erau un fel de zombie care se plimbau morti prin apa ? Si cum dracu e shaorma   cu peste? Pe aia sa o mancati voi! Si sa va stea oasele in gat! Gata! Nu mai vin la voi! Rusine India! 
Mi-am revizuit planurile de vacanta. O sa ma duc in Siria! Acolo au shaorma de vita, de oaie, de camila si am auzit ca au si din aia de porc!

sursa foto


Fara shaorma viata e pustiu! 

Un comentariu: