Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Mircea Buze-Dulci

Smardoiu' national, omul care face spagat cu limba intre bucile lui Voiculescu, spaima cururilor comuniste, a luat bataie!  Da, oameni buni. S-a gandit el mult cu creierul mic si l-a provocat la bataie pe unul din motociclistii de care a facut misto in emisiune. Asta, motocilistul, nu a stat mult pe ganduri si a inceput sa-l fugareasca pe Badea. Dupa ce a fugit cat a fugit si a incasat cativa pumni, Mircea a hotarat ca e mai bine sa se retraga din ring si sa se dea mare doar la tv.  Dupa meciul in care si-a luat pumni in cap au inceput scuzele. Ca el are 40 de ani si de aia nu mai poate face spagatul decat pe un singur scaun, nu pe doua sau trei ca pana acum, ca ala era nebun si dadea fara mila, ca el nu se mai joaca cu motociclisti....



Si totusi, se pare ca Mircea Badea nu s-a potolit. Continua sa-i ameninte pe motociclisti, de data asta nu cu bataia, ca la asa ceva nu poate castiga, ci cu altceva, la care se pricepe cel mai bine, cu pupatul in cur. Motociclistii, speriati, au zis ca mai bine il lasa in pace pe nebun decat sa fie prinsi prin oras si pupati in cur in vazul lumii.
Dupa aceasta ultima si suprema amenintare a lui Mircea Badea, au inceput sa scada preturile la motociclete, deoarece lumea prefera sa mearga cu tramvaiul decat sa fie o posibila victima a buzelor reci ale Adoratorului lui Voiculescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu