Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 14 noiembrie 2014

Bai Johannis, tu esti prost ?




Eu stiam ca tu esti un bun administrator, dar ca politician esti ultima gaina. Au dreptate astia de la PSD sa rada si cu curu de tine. Pai daca tu te pui la mintea lor, ce sa-ti fac? Te-a mancat in cur sa te duci la dezbateri cu Ponta. Mai bine te duceai sa iti tragi pumni in cap cu Mircea Badea. E cam acelasi lucru! Uite ca ai stricat tot ce ai facut bun pana acum. Nu ca ai fi facut prea multe lucruri bune! Dupa ce te-ai dezbracat in camasa si te-ai pozat ca sa te vada toti ca tie nu ti-e frig, te-ai dat in stamba ca ti-ai cumparat alea sase case din meditatii. Bai Johannis, eu te-as fi votat,  dar acum nu mai stiu ce sa fac...
Cine dracu sunt cretinii aia din staff-ul tau electoral? Da-i afara, bai! Eu refuz sa cred ca te-ai dus din proprie initiativa la dezbateri. Nu poti sa fii chiar atat de tampit pe cat pari in ultima vreme!
Bai Johannis, daca as fi fost in locul alora de la PSD eu ti-as fi bagat niste baieti de-ai mei in echipa ta, "baieti buni"care sa te invete sa faci tampenii. Facem pariu ca ai cel putin unul de-al lor pe langa tine? E cam tarziu acuma...raul a fost facut, dar ai grija ce faci in continuare! Daca te mai iei dupa cretinii aia o sa te vad curand la Capatos, participand la un concurs de tricouri ude. Sau o sa te vad la romanii au talente, dansand step pe muzica lui Hrusca! Ai avut o sansa, bai Johannis, dar ti-ai batut joc de ea!
In fine, poate e mai bine asa. In campania asta ai dovedit ca nu esti bun de presedinte, Tu esti bun de prim ministru, bai neamtule! Si o sa te votez peste vreo doi ani, daca o sa stii sa taci intelept intre timp....

10 comentarii:

  1. Excelent! Bă io sunt chior, de abia la a doua lectură am văzut ca ai umblat la moto!?
    :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Amin, Sfinte!
    Bine... făcut articol, prietene.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaaa, bine facut! :)))) NOT

    RăspundețiȘtergere
  4. Na, ca el a iesit pana la urma :D

    Faptul ca nu e un bun vorbitor la microfon...asa cum este Ponta, nu-l face sa fie mai putin destept. Iar acest lucru se pare ca l-au inteles 6 milioane de romani.

    Sa vedem care va fis chimbarea de acum inainte :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La o dezbatere tot trebuia sa participe. A facut bine ca nu s-a dus la ultima la Antena 3. Le-a dat peste nas alora :)

    Oricum, oamenii l-au votat chiar daca nu are el asa un papagal ca Monta

    RăspundețiȘtergere