Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 10 octombrie 2014

Numele meu este Nicu si conduc un Mercedes...


E mare Mercedesul meu, hidramat, cu aer conditionat si mp3 cu manele. Costa vreo cateva sute de mii de euroi masina asta. Pana saptamana trecuta ii invidiam pe aia care aveau masini mai bengoase decat a mea, dar mi-a trecut.
Sa va povestesc:
Stateam eu la semafor ca toti oamenii si mancam seminte in timp ce ascultam melodia aia noua  in care moare toti dujmanii. Ei bine, aud zgomot mare de nu-l mai auzeam pe Copilul de Aur si cand ma uit in retrovizoare vad ca vine in viteza un Lamborghini decapotabil rosu. Bai tata, dar stii cat era de rosu? Nici curvele de pe Matasari nu poarta asa rosu! Ajunge ala cu Lamborghiniul langa mine si tureaza motorul de-mi  sare sapca din cap. Ma uit la el, era un ala mic, cu muci in nas si lant de aur, cu o pitzipoanca langa el. Aia scotocea prin poseta si el se uita cu dispret la amaratii inghesuiti in autobuzul din stanga lui. Bai tata, tureaza ala iar motorul de-mi sare semintele in poala. Pe geamul autobuzului scot capul doi tiganusi de vreo zece ani. Se uita aia cu ochii mari la masina, la pitzipoanca si incep sa rada. Asta cu Lamboghiniul ii injura cu dispret si le face semnul soferilor.
Acum e acum. De aia nu ii mai invidiez eu pe aia cu masini bengoase. Unul din puradeii aia din autobuz isi trage mucii cu zgomot si ii arunca astuia o flegma din aia verzuie direct pe parbriz. Pana sa-si dea seama ce se intampla, mai vine o flegma dinspre autobuz si aterizeaza la pitzipoanca in poseta. Aia incepe sa urle, piticul din Lamborghini incepe sa injure urat si eu uit de mine cu samanta in gura.  Oamenii din autobuz rad de se cracaneaza, se face verde la semafor dar nimeni nu pleaca. Intersectia se blocheaza, ala cu Lamborghiniul vrea sa se dea jos sa faca...habar nu am ce, iar colegul din spate, ala care sta pe scara, profita de ocazie si trage si el o flegma direct in frezal tipesei. Lamborghiniul demareaza in tromba, colegul care incarca pubelele rade gros si tamp iar eu ii fac semn cu degetul in sus.
Ce sa mai spun? La ce e bune masinile astea bengoase daca te pot scuipa toti amaratii? Mai bine de mine cu Mercedesul meu.

Numele mei e Nicu. Mi se spune Nicu Gunoieru si va pup pe toti care aveti masini normale.

 

7 comentarii:

  1. << Iei BACu nu-l iei, semintele aceleasi gust le are.>> folclor popular

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania pitoreasca, emisiune necenzurata!
    Pacat de masini, ca transporta atatea "gunoaie"...

    RăspundețiȘtergere
  3. esti teribil, esti teribil, am ras pentru ca nu ma asteptam la asa final :)))
    recunosc, cu cat mai neasteptat cu atat pentru mine e finalul preferat :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Nu atragi doar pitipoance cu decapotabile, atragi si flegme.

    RăspundețiȘtergere