Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

vineri, 31 octombrie 2014

Draga Nutzi!

Ce-are astia cu matale? Io nu ii inteleg deloc! Nu mai are voie omul sa se duca la soping la Paris? Unele curve care apare mereu la televizor de ce au voie? Parasutele se duce tocmai in Dubai si nu le zice nimeni nimic!


sursa foto

Ce-are astia cu tine? Cre'ca le ciuda ca nu are banii lu' matale nici posetele si nici craci ca ai tai! De tzatze nu mai vorbesc! Le-am vazut si io cand le-ai aratat la santieristii aia saptamana trecuta si esti buna! Buna-Buna cum scrie pe cearceafurile alea de falfaie langa casa lu" Primaru Chistoaca, 'tu-i muma in cur de talhar. Dar nu de pacatosul ala discutam noi aicea, da-l dracu, hai sa vedem ce are astia cu tine?
M-am uitat aseara la Mircea Badea si  te injura ala  mai rau ca vecinu Coitza pe nevasta-sa cand ii fura proasta aia beutura! Vaaai, dar urat zicea de tine! Si la alte televiziuni te barfea aia, Ca ai fost in vizita la Paris cu nu stiu ce panarama si nu ai voe, ca ai stat la nu stiu ce hotel si ai comandat crastaveti nefeliati la rumservis...oameni rai, dom'le!
Cum sa nu ai voie cu crastaveti nefeliati in camera? Cine e aia care iti interzice? In casa lui fiecare face ce vrea in particular, asa cum zice vecinul Nelu a lu Çotlet cand baga seara cate o oaie in casa. Io il inteleg si pe ala, ca e barbat singur si inca in putere si ce treaba am io cu ce-i face el la oaie? Asa si cu ziaristii astia. De ce se ia de tine degeaba?
Ai fost la Paris ...si? Ai stat pe banii lor? Ai facut ce ai facut cu panarama aia procuroare...si? A durut-o? A facut plangere penala? 
Io cre' ca astia vrea sa il loveasca iar pe domnu" presedinte Base sub centura si de aia da in dumneata.
Pe mine m-o invatat la scoala ca nu-i frumos sa lovesti omul intre craci, asa ca ar fi cazul sa te lasa si pe matale in pace.
Rusine sa le fie ziaristilor invidiosi!
Bafta la alegeri. Sa iesiti presedinte, doamna Nutzi, ca io si varu' Gigi Sculament o sa va votam!

P.S. Ma iertati ca indraznesc, dar nu puteti sa-mi trimiteti si mie un autograv pe poza aia in care va aratati tzatza ? Da' sa mariti putin poza, ca io mi-am scapat ochelarii in buda si acum nu mai vad asa bine. Faceti-o cam de un metru pe un metru! Promit sa o pun pe perete la crasma, ca sa va voteaza toti.

4 comentarii: