Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

joi, 23 octombrie 2014

Cum miros unguroaicele?

Pana acum miros bine spre foarte bine. Ce-i drept, unguroaicele aveau o reputatie internationala ca fiind "femei faine". Ei bine guvernul Ungariei a hotarat sa demoleze acest mit, asa ca va introduce o taxa pe "lucrurile de lux" cum ar fi: sapunul, deodorantele, sampoanele, produsele de curatat, tampoanele, si alte alea care fac femeia sa arate si sa miroase cat de cat bine...
Nu pot sa nu ma gandesc cum va mirosi de acum incolo prin autobuzele unguresti, sau cum se vor speria turistii de unguroaicele nemachiate si nespalate de saptamani intregi. Ce pot sa mai spun? Uite ca in competitia traditionala dintre romani si unguri, ungurii castiga detasat la categoria "cel mai idiot guvern". Sa vedem in continuare si cateva repercusiuni ale acestei masuri tampite a guvernului de la Budapesta.
  • Speranta maghiarilor va fi iar Transilvania, unde vor veni zilnic autocare cu ungurii care vor sa se spele mai des si sa se stearga la cur si cu altceva decat cu pietris.
  •  Locurile de cazare la Baile Felix, Govora si Tusnad vor fi ocupate doar de unguri pentru urmatorii zece ani iar industria romaneasca de spalaturi si tampaxuri va creste exponential. 
  • Barbatii unguri isi vor cauta neveste prince oltencele care se spala cel putin de doua ori pe luna
  • Capitala Ungariei se va numi Budapestilentiala
  • Romanii de la granita vor face trafic cu servetele parfumate si sapun Duru.
  • Deoarece nimeni nu se va mai putea apropia de vreo unguroaica, natalitatea in Ungaria se va apropia de zero absolut.
  • Va creste numarul de unguri care fac sex doar la telefon sau pe internet.
  • Vor aparea noi concursuri de genul cine are cei mai multi purici si cei mai lati paduchi

P.S.
Avand in vedere ca premierul ungar vrea sa supraimpoziteze si florile de plastic, nici la inmormantarile de lezbiene unguroaice nu te mai poti duce cu placere ..

6 comentarii:

  1. budapestilentiala... aromatic text!

    RăspundețiȘtergere
  2. A cam luat-o razna guvernul Ungariei. Ma tem sa nu inceapa si politicienii nostri sa-i imite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum bre, sapunul si tamponul sunt lucruri de lux??? Sfanta Nascatoare....

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar cand au de gand sa se reintoarca in Mongolia NATALA !<!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pina una alta sint mai umede ca ale noastre si nu fac figurii in pat,!!! Despre gatit ! Si aicea stau mai bine ca ale noastre (ale noastre stiu un singur lucru IUBI,URSULETULE PISOIAS) Si cam atit ,sincer vorbind la noi trb .Sa fi doldora de lovele,sa fi master bucatar ,expert la spalatu vaselor ,sa cresti copii etc. Cam costisitor ,doar pt.A primi o fofoloanca d-ea noastra???Procentual Unguroaicele stau mai bine,sory dar asta este adevar-ul.!!!!

    RăspundețiȘtergere