Suntem suma experientelor noastre....

binenteles ca aceste postari sunt pamflete si trebuie tratate ca atare .....

Cauta pe blog

duminică, 28 septembrie 2014

Cum gatim mielu...

- Astazi vom gati ceva sanatos care contine vitamine, minerale, coienzima chiu sapte si vitamime.
Tanara doamna pe care nu as lasa-o nici sa spele vasele la mine in bucatarie, isi aranjeaza o suvita secsi si continua.
- Mielu e sanatos si are carne si contine coienzime bune pentru sanatate si stralucirea parului.
Isi aranjeaza din nou suvita secsi si pune mana pe o lingura.
- Luam mielu si punem pe el niste ulei de masline... virgin....hi, hi, hi, chicoteste ea ca proasta in targ. Sa stiti ca mielu nu e e bun prajit, pentru ca prajelile fac rau la organism si faci cancer de la ele, asa ca mielu il vom face la gratar. Deci punem niste ulei de masline ...virgin, hi, hi, hi si apoi punem carnea pe gratarul incins.
Facem un dresing cu ulei de masline, care, apropo, contine coienzime bune pentru sanatate si ovare si apoi punem seminte de mustar culese in provincia Tzom Ping. Doar mustarul din aceasta provincie merita folosit la dresingul de calitate, asa ca punem niste ulei de masline peste seminte si frecam, hi, hi, hi. Punem in dresing niste menta si frecam iar. Hi, hi, hi.  Intre timp carnea s-a patruns, hi, h, hi, asa ca o intoarcem ca sa se patrunda si pe dos.Hi, hi, hi!



Duduia isi aranjeaza suvita secsi si mesteca neindemanatic in salata.
- Ca garnitura folosim niste sparanghel care contine coienzime si e bun pentru organism. Peste el punem niste ulei de masline....ati ghicit....virgin, hi, hi, hi...si il punem pe gratar. Asezonam totul cu sare de mare care contine coienzima chiu sapte si ...voila! ce mancare gustoasa si sanatoasa!

Ne vedem la emisiunea "Mielu si sanatatea" de la Antena 3,14  si saptamana viitoare. Pana atunci aveti grija ce bagati in gura...hi, hi, hi...

12 comentarii:

  1. Se pare că gătitul pe grătar deschis, unde sucurile şi grăsimea din carne cad direct pe cărbuni şi p-ormă acestea ard e potenţial mai periculos decât prăjeala.
    Şi ce nu procep toate tutele astea mici, e că uleiul ăla virgin sau extra-virgin de măsline când e pus direct pe foc se comportă mai naşpa decât cel de floarea soarelui, având punctele relevante mai scăzute.
    Pentru gătit, uleiul de floarea soarelui sau untură de porc (bio), pentru salate, ulei de măsline. Virgin, hihi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultima modă hipsterească zice că uleiul de cocos e cel mai tare și mai tare când e vorba de temperaturi ridicate. Să-mi zici dacă vrei, în Thailanda e din plin. Și virgin. Hihi.

      Ștergere
    2. floarea soarelui e pentru aia care nu sunt virgini

      Ștergere
    3. si mielu din thailanda cum e ?

      Ștergere
  2. in acest caz, sarmalutele coapte in dovleac ale lui Pastorel, care nu contin nimic, dar nimic virgin, sunt un pericol maxim pentru sanatate :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. asta e, nu toata lumea le are cu mielu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe când eram io mai mică am întâlnit niscai băieți tare nerespectuoși, care uneori spuneau unor fete „ia mielu!” Am impresia că așa i-au zis și tinerei hihi-ite. Și ea, săraca, o luat behăitor în loc să ia ce trebe...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe cand erai tu mica erau si baieti nerespectuosi. acum sunt toti plini de respecte !

      Ștergere